Dział służący informacji na temat zmian w prawie – proponowanych, jak i wprowadzonych w życie.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
siema mam pewnien problem ostatnio mialem przeszukanie w domu w sprawie marihuany na nastepny dzien przesluchanie 2 kolesi powiedzialo ze udzialem im marihuany rok temu ,byli pijani ja sie nie przynalem powiedziałem ze to były dopalacze ale nie mam 18 lat powiedzialem ze koles spod sklepu mi kupil i go nie znalem tydzien pozniej czyli dzisiaj przyjechali dalej po mnie kolejna osoba powiedziala ze udzielalem jej ziolo ale nie byla pewna co to byla mam miec sprawe w sądzie z tym ostatnim typkiem sie ugadalem i ma mnie wybronic z tego i powiedziec ze to dopalacze może ze mną isc do sądu jako swiadek? ma mi przyjsc za 2 tyg wezwanie jako podejrzany. czekam na odpowiedź.
  • 1611 / 34 / 0
postaraj się zdobyć paragon na te dopalacze z tamtejszą datą - zagadaj w ten sprawie na priv z kolekcjonerami - może któryś będzie takowy miał.
Możesz podważać zeznania tamtych bo było to rok temu, a kto kurwa pamięta co było rok temu.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 4 / / 0
ok postaram sie zdobyc te paragony ,a jak myslisz mogą mnie wsadzić? we wrzesniu koncze 17 lat mam juz od roku nadzór kuratora. dogadalem sie z 2 typkami ktorzy zeznawali na mnie i mają potwierdzic ze jednak to byly dopalacze.
  • 1611 / 34 / 0
za co masz kuratora??
dlaczego miałeś przeszukanie - czy to świeża sprawa czy wcześniejsza??
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 4 / / 0
kuratora mam za kradziesz rok temu a przeszukanie mi zrobili bo ktos mnie sprzedaje na policji kumpla przesluchiwali ostatnio to go namawiali zeby się przynal ze bierze ode mnie 10 g ziola tygodniowo ;/ sciema zajebista
  • 78 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Neuron »
Jeśli uda Ci się wykręcić i sąd/policja uwierzą w wersję z dopalaczami, będziesz karany jak za demoralizacje.
Masz kuratora - to gorzej dla Ciebie.
Co mogą Ci zrobić ? Zakład poprawczy, schronisko dla nieletnich lub zupełnie nic.
Prawo w tym kraju jest kulawe, bądź grzeczny i zachowuj się w porządku w stosunku do sądu to może uda Ci się z tego wyplątać.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.