Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2897 / 617 / 10
Podałeś dobre proporcje. Rozpuści się i w glikolu, i w alkoholu.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 394 / 5 / 0
Dlaczego 200 mg clonazolamu w 200 ml glikolu propylenowym mi się nie do końca rozpuściło i na dnie leży trochę jeszcze osadu ? zażyłem tego 0,5 mg 0,5 ml i zaraz zobaczymy czy zacznie działać bo robiłem to na skręcie od opioidów i dzisiaj brałem krótko działające benzodiazepiny z rana ,które na wieczór już przestały działać jak etizolam i też miałem skręta więc wszystko na szybkiego robiłem żeby jak najszybciej zaaplikować sobie clonazolam. 200 ml glikolu propylenowego wlałem do słoika , do tego wszystko z worka 200 mg clonazolamu i na początku mieszałem łyżeczką ale jak dalej się nie chciało rozpuścić to zamknąłem słoik, zakręciłem i trząsłem ,a dalej jest trochę osadu chuj wie ile z 50 mg ? Nie mam grzejnika żeby ustawić na ile stopni to podgrzać ,a po ostatniej akcji z etizolamem co robiłem 100 mg na 100 ml spirytusu i na chwile podgrzewając na ogniu zaczął od razu wrzeć to się boje tego na grzejnik elektroniczny kłaść , i wtedy by się rozpuściło ? jaką temperature wrzenia ma glikol propylenowy ? kurwa podobno zajebiście to się w spirytusie rozpuszcza od razu mogłem jednak w spirycie robić ,a nie glikol propylenowy 500 ml za 30 zł kupować...
,,Niezapomniana faza przed oczami gwiazdy... odpływasz jakbyś wciągnął naraz wiadro Szałwi 5 minut poza światem lecz czas tu nie gra roli miej pewność,że powrót do rzeczywistości napewno zaboli.''
  • 1928 / 191 / 0
Odkopuję trochę temat. Warto rozpuścić benzo w spirytusie przelanym do jakiegoś słoika? Wygodniej by się dawkowało.
I czy 100ml spirytusu 96% wystarczy na 200 mg substancji?
Take DXM and Be Happy
  • 2897 / 617 / 10
Jak ci wygodnie. Spirytus to spirytus, obojętnie w jakim naczyniu.
W przypadku benzyn 100ml spirytusu na 99% wystarczy na 200mg.
  • 3406 / 534 / 0
Czy każde tabsy benzo można rozkruszyć w pył i wsypać do glikolu lub wódki ?
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 2897 / 617 / 10
Nie wiem czy każde. Ale wiele rozpuszcza się w alkoholu, w glikolu pewnie też. Midazolam i klorazepat rozpuszczają się w wodzie. Jeszcze kwestia wypełniaczy. Musisz sprawdzić. Rozpuść jedną tabletkę, jak co to nie zmarnujesz tego, bo będziesz mógł to dalej wypić/zjeść/oba.
  • 191 / 9 / 0
Czy mozna rozkruszyc klonazepam i rozpuscic go w spirytusie czy wodce? Mocniej to klepnie?
  • 2897 / 617 / 10
Odpowiedź masz nad swoim postem.
Nie, nie klepnie mocniej, no chyba, że wejdzie w synergię ze spirytusem/z wódką.
  • 1876 / 194 / 0
Pamięta ktoś, ile może stać benzo rozpuszczone w spirytusie w temperaturze pokojowej w ciemnym miejscu?

500mg na 100ml styknie co? Spirol to kosa rozpuszczalnik chyba da radę? :>
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 1876 / 194 / 0
@STR88

Pomożesz? W czym dłużej potrzyma i łatwiej się rozpuści eti? Glikol/Spirol?
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.