Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 600 / 4 / 0
Morfineusz pisze:
No spoko,ale nie wiem dokładnie jak to jest,bo niby jest mokra ale tak naprawdę to ona rozpuszczona po prostu jest od dużej temperatury i o to mi chodzi,nie wiem może tam ktoś inny dostaje po prostu zwyczajnie mokrą :rolleyes:
O ile mi wiadomo (nie jestem 100% pewny) fetka wasza ukochana ma dość niską temp topnienia, coś między 25 a 30 stopni (oczywiści Celsjusza), dlatego chyba nie najlepszym pomysłem jest suszenie na kaloryferze. Chociaż z drugiej strony, temp wrzenia ma coś około 300, a że rozpuszcza się w wodzie to być może woda odparuje pierwsza (no i jedyna, chyba że masz zajebiste grzanie na chacie :D), ale może Ci się wylać na dywan %-D
Doświadczenie to to co osiągasz, kiedy nie osiągasz tego czego się spodziewałeś
  • 52 / / 0
śmierdzi tak samo, po nosie daje tak samo, pobudza tak samo

ed.: Chyba jednak nie, jakoś bardziej roztańczony jestem. Chociaż nie wiem, za dużo czynników! :retarded:
  • 377 / 7 / 0
@Beckett - a wyschła chociaż ? Bo może ty miałeś mokrą a ja mam roztopioną,nie wiem nie obczajam tego zbytnio,zrobiłem tak jak ty i teraz patrze a to to samo,przykleja się do karty jak chcę rozdrabniać,wszystko to samo co wcześniej :(

Nie wiem doradźcie co zrobić żeby to był pył/proch a nie jakiś lepki glut...

Bo już ...Wkurwiamnietaamfa...

scalono - surveilled

Moja amfafafa się spsuła :( Najprawdopodobniej rozpuściła się/stała się jebanym glutem przez to że ktoś to w zbyt ciepłym miejscu trzymał,wie ktoś jak zrobić z tego normalny proszek ?
Zostawiłem na jakieś 4h~ na kartce to jeszcze się twardsze jakieś zrobiło i jeszcze bardziej zjebane,bo takie stopniałe to przejebane jest walić bo raz że to wali ostro po nosie a dwa że zapewne mniej klepie,a wiedza jak zrobić z tego ponownie sypki proszek bardzo by mi się przydała na przyszłość bo to co mam to zaraz opracuję bo to nie ma co,więc gdyby ktoś byłby tak miły i zdradził mi jak to zrobić,byłbym ogromnie zobowiązany :cheesy: ^_^

Sory bo gdzieś wcześniej o to spytałem zanim ten temat znalazłem,myślę że tu to pytanie będzie bardziej odpowiednie.
Real dream...
No longer anymore a Narcotic dream...
  • 52 / / 0
Ta, wyschła, grudy strzelały po całym biurku ;) Jem zupe
  • 600 / 4 / 0
Proponuje Ci zostawić to w szklanym pojemniku na szafce, jeśli nie wietrzysz jakiegoś pokoju przez jakiś czas to możesz na talerzyku, na kaloryferze jest za gorąco.
  • 377 / 7 / 0
@Beckett: Śmaśnego ;d Ale mój materiał to wgl co innego jak widzę muszę inny sposób znaleźć ;p

scalono - surveilled

no kaloryfer się mija z celem bo przez dużą temp. się rozpuściło... A pojemnik ma być zamknięty ? I na ile to tam zostawić
Real dream...
  • 600 / 4 / 0
Przykryty (np. jakąś ścierką żeby się nic nie dostało) bo jakoś musi woda odparować, nie wiem na ile zależy od ilości i stopnia w jakim jest mokra. Musisz sprawdzać.
  • 377 / 7 / 0
A no spoko,bo jeszcze raz zaznaczyć chciałem że to roztopione jest,bo inny user miał jakieś mokre i mu na zwykłą kartke wysypać pomogło a mi przez to tylko to stwardniało,więc żeby znowu się nie pojebać :-p
Real dream...
  • 600 / 4 / 0
pamiętaj też że feta ma właściwości higoskopijne, więc jeśli masz wilgotne powietrze w domu, to dłużej będzie przebiegać proces suszenia

złączono wątki, ze względu na niemal identyczną tematykę. - surveilled
  • 1196 / 10 / 0
Wczoraj znalazłem worek fety, a że na dworze roztopy, w bagu dziurka, to zamokło. Wyjąłem tego zamoczonego gluta na kartkę, zwinąłem, i położyłem na noc między dwa routery (temp. pewnie z 35-40 stopni). Przez noc wyschło, zaschło w grudce, rozgniotłem, przejeżdzając długopisem, i przesypałem do świeżej samary.

Stestuje czy działa, i czy to w ogóle feta :scared: Chociaż w mojej mieścinie, tylko to chodzi po mieście. Mam nadzieję, że kolega, który bawi się RC, nie zgubił partii 2C-P (choć to nie rozpuszcza się w wodzie), albo jakiejś tryptaminy...
Ostatnio zmieniony 01 marca 2012 przez Ugh, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.