Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 171 / / 0
Co wziąć na noc będąc w kilku letnim ciągu BDO, wcześniej GBL. Od dawna nie znam pojęcia regenerujący sen. klonazepam pomagał jakieś pomysły na coś innego?
Rodzinny nie chce przepisać baklofenu.
  • 214 / 45 / 0
baklofen dostaniesz BEZ problemu na internetowych ereceptach, zolpidem możesz także spróbować czy Mianseryne. Wiadomo te leki można popić browarkiem :extasy: Bez recepty możesz wspomóc się np. kroplami walerianowymi (walisz całą butle na raz, nawet fajna bania %-D )czy innymi ziółkami (melisa, szyszki chmielu itd.) ale to raczej słaby kaliber.

Ale szczerze mówiąc nie wiem czy cokolwiek Ci pomoże bo tego co widzę po twoich postach jesteś jakimś gaba-rzeźnikiem... Lepiej na POWAŻNIE pomyśl nad odstawka paliwa... ja po tygodniowym ciągu na BDO miałem dosyć, a ty walisz to kilka lat. Powodzenia.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.