Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 37 / 3 / 0
W zapachu ani troche tego nie czuć, zapach się dość szybko wywietrzy, szczególnie że to troche u nich leży.
Dlatego również napisałem żeby posmakować, wtedy byście poczuli metaliczny smak, zdarzało się wielokrotnie jak mieszkałem jeszcze kiedyś na Poznaniu i brałem z ulicy (pare lat temu). Cukier również dosypują, chociaż szczęsciej zdarzał mi się piasek w topach.
  • 3455 / 555 / 2
Ciężko jest stwierdzić po samym wyglądzie jak dobre jest zioło. Tak jak @JezusChytrus napisał może mieć kształt trójkąta i różne barwy: od ciemnozielonego po jasno żółtawo jasno zielony.

Holendra niesposób pomylić strasznie jasnawy nieduży jasnozielony top z brązowawo żółtym meszkiem.

Czasem można trafić na zupełnie nieklepiący ciemnozielony top cbd co wyglądem w ogóle nie różni się od Niemca a w ogóle nie klepie.

Jedynym sposobem na sprawdzenie topu innego od łatwo rozpoznawalnego Holendra jest zapalenie kawałka w lufce...
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4310 / 699 / 2117
@ludekOgrodek O piasku też słyszałem. Ja najczęściej lizałem. Poza tym, zawsze paliłem pierwsze co z lufy, aby rozpoznać towar, żeby mocno nie jebał gara. Dopiero jak wiedziałem jaki to sprzęt, to wtedy paliłem blanty.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 37 / 3 / 0
Piasek to jest najczęstsze gówno na ulicy zaraz obok lakieru do włosów i innych takich specyfików. To jest szkodliwe dla człowieka więc uliczni "vendorzy" szkodzą ludziom po prostu, chore gówno. Ale i tak zawsze spaliłem jak dostałem takie :D
  • 4310 / 699 / 2117
Zawsze można przetrzeć topa palcem, często piasek czy szkło są po prostu wyczuwalne. Poza tym, trawa zajebiście dobrej jakości ma zapach trawy, a nie innego syfu. Więc protip ode mnie dla Was, kto chciałby sprawdzić trawę szybko, niech wjebie ją do czegoś szczelnego i powącha, dobra trawa będzie pachniała po prostu dobrą trawą. No i podczas palenia popiół powinien być delikatniejszy, czym delikatniejszy i bardziej siwy, tym trawusia bardziej czysta jest. Po zapachem i dotykaniem palcem zioła można to szybko zweryfikować. Ale nie zawsze na 100%. Pisaliśmy o wąchaniu, ale Ty @Up chyba pisałeś o wąchaniu od tak, z dłoni. Ja tutaj akurat wspominam o wąchaniu np. ze słoika.
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 37 / 3 / 0
@IGotHigh909 Generalnie po paru pobytach w Holandii, po paru fajnych zbiorach naturalnych krzaków tam, stwierdzam że marihuana niestety nie zawsze ma wyczuwalny zapach, temat wytestowałem i był first class, nie upaliłem się tak nigdy a byłem w fajnym ciągu, ale woni prawie że zero, przeczy to temu co myślałem wcześniej.
  • 12452 / 2421 / 0
Jakieś dziwne te krzaki w takim razie. U nas rosną takie z ostrym zapachem ; )
  • 4310 / 699 / 2117
Oczywiście, że tak. Krzewy zazwyczaj pachnąć muszą ostro i wyraziście. Zapach nie do podpierdolenia, tego się nie myli.
  • 1455 / 592 / 0
Moze jestem niewybredny albo mam niezlego farta ale zadne palenie ktore wpadlo w moje rece czy to kupione czy czestowane , z darknetu czy od klasycznego dila nie zawiodlo mnie do tej pory . Jedne byly mocniejsze , inne slabsze , prezentowaly sie lepiej lub gorzej + zapach intensywny czy przygasly .
Pomijajac te aspekty to sprowadzalo sie ostatecznie do tego ile trzeba wypalic zeby osiagnac pozadany stan . Lepszy towar jest zazwyczaj mocniejszy i trzeba go mniej . Slabszym skunem tez sie zjarasz jesli zuzyjesz wiecej .

Te historie o muchozolu , lakierze do wlosow , piasku czy co tam jeszcze ... %-D Urban legends albo lata '90
Mozna natrafic na CBD (aktualne) albo maczany (lata temu na festiwalu pokaralo kolege) , z tym sie jednak bardzo latwo polapac

Jak poznac ? Empirycznie - trzeba sprobowac , niestety nie ma innego niezawodnego sposobu
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 547 / 49 / 0
Mi tylko raz ktoś daawno temu bezczelnie dosypał majeranku, i to było widać od razu bo pomimo pomielenia tematu w worku i tak przebijały się dwa różne odcienie zielonego. Dzisiaj już świadomość jest większa i chyba mało kto tak leci w huja.

Rośliny może i pachną, jedne mocno drugie słabo, ale jeśli zioło jest np. po wodnym curringu to może być zajebiste, zbite, full natural, 30% THC a nie będzie pachniało WCALE. Ogólnie zapach suszu to tylko jedna z cech, która może ale nie musi świadczyć o jakości. Wiadomo, to jest coś dziwnego kiedy zioło nie pachnie, większość z nas pewnie lubi mocny aromat, ale sam kiedyś lubiłem zrobić sobie kilka bezzapachowych bubek na specjalne okazje, i to zioło nie było w niczym gorsze od zwykłego.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.