Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
w sumie nie wydaje mi się, żeby to co opisałeś potrzebowało jakiejś konkretnej nazwy, te komponenty siedzą w wielu stanach psychodelicznych. wot "gałkowe odrealnienie" może.
Chociaż na mnie gałka, wydaje mi się, działa dość silnie. Gdyby nie ten zjazd, choć go nie odczuwam silnie, ale jednak, była by świetną substancją. Smak przeboleje.
nawiasem, muszę kiedyś jeszcze gałki spróbować, tylko kurde belans, skąd tu wytrzasnąć trzy dni wolnego.
Nasz uwielbiany dysocjant zarzucany na właśnie rozkręcająca się gałkę w bardzo dużym stopniu niweluje negatywne efekty jej zjazdu. Potwierdzone nie tylko przeze mnie, więc trudno nazwać to przypadkiem.
-- edytka --
aaa, do trzech dni wolnego. jasne, ale mi chodzi nie o zjadz (bo zjazd można też przespać), tylko funkcjonowanie w społeczeństwie, a na naszym ulubionym dysocjancie też się nie da. :D
idn pisze:funkcjonowanie w społeczeństwie, a na naszym ulubionym dysocjancie też się nie da. :D
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.