Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 721 / 121 / 0
Zależy jak długo tak leciałeś, ja zaczęłam brać alprę na studiach, ale nie było aż tak źle bo dawali mi najniższe dawki - 0,25. Póżniej jak już dostawałam tabsy po 1 mg to tak poleciałam że żarłam codziennie po 5-8 mg przez rok, ponad rok w sumie. Do tego lorek, diazepam, estazolam(na próbę), klony. Skończyło się tak, że psychiatra mnie odciął od benzo totalnie i powiedział, że albo idę na odwyk do szpitala albo robię odwyk w domu. Powiedziałam mu, że nie stać mnie na dwa miechy w szpitalu bo ja mam mieszkanie do opłacenia. Został odwyk w domu - tortury. Ale przebrnęłam, teraz grzecznie biorę klony w sytuacjach kiedy mam wrażenie, że zbliża mi się atak padaczki - 0,5 mg pod język. Także w moim przypadku - miękkiego lądowania nie było, tylko dostałam w pizdę i się nauczyłam jak się kończy ćpanie benzo. Polecam - nauczka na całe życie. A żeby sobie miękko wylądować to albo odwyk albo powolne zmniejszanie dawki. U mnie by się nie sprawdziło bo nie mam na tyle siły woli do alprazolamu i jak już się dorwę to nie mogę przestać go wpierdalać
Będzie dobrze, chłodzę głosy złe jak lód szampana
ODPOWIEDZ
Newsy
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC

To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.

CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.

TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.