Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1387 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: pindyjski »
Cycula :D Czy coś w ten deseń z gołą panną na nalepce ;D 0,7l 10% 3,70zł :D Aczkolwiek przyjemność miałem niestety tylko raz :(

A najgorsze? Truskawka :/ Nie dobre w chuj, a jeszcze potem problemy bardziej jelitowe niż żołądkowe :/
Ostatnio zmieniony 17 grudnia 2009 przez pindyjski, łącznie zmieniany 1 raz.
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
[quote="pindyjski"]
Cycula ]

moj znajomy pil takie cus z babeczka gola na butelce(ba nawet podana byla na niej strona internetowa),sprobowalam jak dla mnie obrzydliwe -smak winogronowy.

z tych niedobrych bylo jeszcze jakies paskudzctwo kokosowe -wszyscy ktorzy pili chorowali potym na drugi dzien.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 2179 / 30 / 0
po jabolach sie nie choruje, musieliście mieć podróbe :-P
Hidden mefedron User
  • 181 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dexxter »
wisior pisze:
pindyjski pisze:
Cycula ]

moj znajomy pil takie cus z babeczka gola na butelce(ba nawet podana byla na niej strona internetowa),sprobowalam jak dla mnie obrzydliwe -smak winogronowy.

z tych niedobrych bylo jeszcze jakies paskudzctwo kokosowe -wszyscy ktorzy pili chorowali potym na drugi dzien.
to winko nazywa się GIT, pijałem kiedyś :D
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Ja kiedyś dostałem w ramach wdzięczności takie co na etykiecie był kieliszek, a w nim goła baba.
"Wino" się nazywało naga prawda.
I'm broken.
  • 3854 / 312 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
A najgorsze? Truskawka
Z rok temu jeszcze piłem Beczkę Truskawkową (1 litr), nawet dobra. Ale moim ulubionym winem był chyba Karton porzeczkowy. Mocny, 15 % (kiedyś było 18), w sumie bardziej pite dla 'kopa' niż dla walorów smakowych. Jeżeli chodzi o walory smakowe to bardzo podchodziła mi Arizona i Komandos.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1611 / 34 / 0
[ external image ]
za czasów jak zadawałem się z punkami :*)

później przyszły czasy studenckie:
[ external image ]

dzisiaj <15zł :cool:
Ostatnio zmieniony 26 grudnia 2009 przez Maskaradore, łącznie zmieniany 1 raz.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 201 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Babydoll »
Pierwsze zdjęcie z cyklu "Gdzie jest Wally" %-D
Jabole wraz z ruskimi szampanami dają największą i najmniej ogarniętą banię na świecie (te procenty na butelce to chyba na oko wypisane), jednak kac-kupa, kac-pot, kac-rozpierdolwełbie i kac-oddech na drugi dzień sprawiły że pożegnałem dolną półkę monopola.
Najgorszym jabolem jaki piłem jest zdecydowanie wino marki "Wino".
  • 438 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Wino "Wino" piłem raz. Żółte. Naprawdę daje rade ale nieopłacalne. Więcej za tą cenę poczuję po dwóch Karpackich 9%.
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 40 / / 0
Nieprzeczytany post autor: melodia »
mam niewielkie doświadczenie z tanimi winami, pijam tylko Komandosa i Żubra.
w lecie/wakacje któreś z nich szło dzień w dzień,teraz to wiadomo-w zimie mniej się chce ^_^
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.