Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Codinex bez większego problemu dosjałem 3 razy w aptece. oczywiscie standard parę pytań poleciało. Próbowałem parę razy ekstrakcje z nurofen plus ale nic nie poczułem w efekcie. Syrop wchodzi bardzo śmiało i nie ma w nim nic prócz czystej kodeiny i jakiegoś smaku dodanego.
Uwaga! Użytkownik Trump nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Hej,
Mam spory dostęp do leków na receptę z Irlandii. Co możecie polecić? Do tej pory brałem gównie tramadol, ale tolerka jest taka, że już przestało mnie to bawić. Aktualnie próbuje Xanax i szalu nie robi. Głownie chodzi mi o typowy relaks i moc jak trampek, diazempam tutaj się sprawdzi czy szukacz czegoś lepszego? Liczę na Wasze doświadczenie i pomoc
  • 28 / / 0
Witam wszystkich

Mam pytanie czy ciężko jest zdobyć w Irlandii receptę na oksykodon 10mg u prywatnego lekarza?
Pani zna mniej więcej historię mojego "wypadku samochodowego" w Polsce, i wie że choruje na depresję lękową. Chce powiedzieć że mam silny ból w plecach przewlekły który nasilił się podczas wypadku w pracy i tramadol nie działa.
Mam ogólnie dobra bajere jeśli chodzi o wyciąganie leków na receptę od lekarzy, pani doktor bez problemu wypisuje mi diazepam, Bromazepam i alpre.
Jak myślicie będzie problem z oxy?
  • 749 / 138 / 0
50euro za dwa giety zioła, ciężkie czasy nadeszły, tak źle jeszcze nie było :alergia:
  • 548 / 90 / 7
Jakis przypalowy dostep, u mnie albo nie ma albo jest 3g za 50e.
Inne kwoty to tylko jak ktos wpadnie i jest susza.
Uwaga! Użytkownik kupagowna6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / 3 / 0
Lipa jest w co. Clare. Jak rzucą 3.5g za 50 to rozchodzi się w mgnieniu oka.
  • 548 / 90 / 7
Wydaje mi sie ze im dalej Dublina, tym gorzej. Ja mieszkam ok. 1h od Dublina i ceny sa podobne, a nawet nieco tansze niz 10 lat temu.
Uwaga! Użytkownik kupagowna6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / 3 / 0
Zbierał już ktoś halucynki? Ponoć sezon się zaczął gdzie niegdzie.
  • 749 / 138 / 0
Ja do Wicklow sie wybieram na grzyby, nie znamy miejscowek ale jak patrzylem na jakis grzybowy przewodnik to caly park Wicklow byl zaznaczony zeby tam szukac. :pacman: :grzybki: :grzybki: :grzybki:
  • 16 / / 0
10 września 2020Emigrand pisze:
Zbierał już ktoś halucynki? Ponoć sezon się zaczął gdzie niegdzie.
Ja mieszkam na wyspie od 5 lat i wtym roku polowałem na Muchomor czerwony skonczyło się mega super, mianowicie nie znalazłem ani jednego muchomora, za to 15 min od mojego domu jest taka fajna górka z lasem, a za lasem pasą sie krowy, załuje tylko ze nie wiedziałem o tym miejscu 4 lata temu, łysych jest pełno, 2 tripy za mną zostało mi na jeszcze jednego tylko późno w tym roku zacząłem zbierać.

Jak gadałem tutejszymi zbieraczami to przy dobrym polu nawet i w wiosnę znajdziesz łysiczki, plus jest taki ze tu cały rok praktycznie ta sama temperatura i duza wilgotność wiec nie trzeba czekać do jesieni, ale za to na jesień, pełno :halu: :halu:

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?

Newsy
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)

Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.

Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem

Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków

W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.