Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
mam pytanie : ile piko(meth)utrzymuje się w moczu??
czy są wogule na to testy??

a konkretnie chodzi o to że ide do woja.....i wszystko jasne hehe

prosze o szybką odpowiedz

poprawa nazwy tematu #czeslaw
  • 1238 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
kocur? Do woja paszoł!

2 do 8 dni, zależy od testu, na co i chuj tam w ogóle. Tydzień poczekasz i myślę że nic nie wykryje:P
לאכול חומצה!
  • 333 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: bastion11 »
3-5
Uwaga! Użytkownik bastion11 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
To do woja testy robia!?
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 77 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: sterben »
3-5 dni.
Duzo pij i wit c :) po 3 dniach mi nic nie wykrylo (oczywiscie nie w wojsku :D)
Z wiekiem dotykamy smakow, ktorych nie zabijesz mlekiem...
  • 333 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: bastion11 »
Uwaga! Użytkownik bastion11 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 135 / 21 / 0
Hej , do ilu dni można ja wykryć w moczu krwi ?

Chodzi mi o testy na których muszę być czysta , czy 6 dni od ostatniego zażywania małych ilości mogą ja wykryć ?

scalono i przeniesiono do odpowiedniego tematu - WRB
No bo co? No bo mogę
  • 1121 / 156 / 0
Różnie z tym może być, ale jak niewielkie ilości to po 6 dniach nie powinno Ci nic wyjść, spotkałem się z paroma opiniami że do 4 dni, jednak 100% pewności nie mam..
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
ODPOWIEDZ
Newsy
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.