Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
mam pytanie : ile piko(meth)utrzymuje się w moczu??
czy są wogule na to testy??

a konkretnie chodzi o to że ide do woja.....i wszystko jasne hehe

prosze o szybką odpowiedz

poprawa nazwy tematu #czeslaw
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
kocur? Do woja paszoł!

2 do 8 dni, zależy od testu, na co i chuj tam w ogóle. Tydzień poczekasz i myślę że nic nie wykryje:P
לאכול חומצה!
  • 333 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: bastion11 »
3-5
Uwaga! Użytkownik bastion11 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
To do woja testy robia!?
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 77 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: sterben »
3-5 dni.
Duzo pij i wit c :) po 3 dniach mi nic nie wykrylo (oczywiscie nie w wojsku :D)
Z wiekiem dotykamy smakow, ktorych nie zabijesz mlekiem...
  • 333 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: bastion11 »
Uwaga! Użytkownik bastion11 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 135 / 21 / 0
Hej , do ilu dni można ja wykryć w moczu krwi ?

Chodzi mi o testy na których muszę być czysta , czy 6 dni od ostatniego zażywania małych ilości mogą ja wykryć ?

scalono i przeniesiono do odpowiedniego tematu - WRB
No bo co? No bo mogę
  • 1121 / 153 / 0
Różnie z tym może być, ale jak niewielkie ilości to po 6 dniach nie powinno Ci nic wyjść, spotkałem się z paroma opiniami że do 4 dni, jednak 100% pewności nie mam..
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).