4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam. To mój pierwszy post więc sory z góry i proszę o wyrozumiałość:))
Kolega kupił coś na co wszyscy w okolicy mowia krysztal ksmlot itd.
Kolor ma głównie przezroczysty i gdzieniegdzie widać biało mleczne "plamy".
Jest w postaci dużych kryształów nawet po 1.5 g ale też mniejszych
Słabo strzela jest mokry ciężko się robi linie bo robią się grudy i lepi się do karty w nosie lekko tylko drapie i faza z tego co kolega mówił jest ale słaba i krótka do tego dochodzi szczekoscisk.
Pachnie jakby jakimiś korzeniami lub coś w tym stylu może trochę octem zajeżdża ale ogólnie słaby zapach
Kupione p9 50zl za g.
Co to jest za specyfik i czy da się go jakoś szybko osuszyć czy co polecacie z tym zrobić.

I odrazu drugie pytanie mam co sądzicie o kierowaniu aut3m po tym? Kolega mowi że czuje się normalnie koord6nacja itp wszystko jak na trzeźwo . Ilości nie duże 1-2 g przez noc
Uwaga! Użytkownik Pikobelorikitiki nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
Hejka mam pytanie.
Dziś kupiłam kryształ i wygląda inaczej niż zawsze a dokładniej to kryształki są płaskie, bardzo przeźroczyste, ciężko się kruszą i (tak jak zwykle dostawałam) zamiast dużych kamieni było pełno małych.
Faza jak po zwykłym krysztale
Co to może być?
teleport do właściwego wątku - /Merx
  • 4 / 1 / 0
15 listopada 2023Chenzen pisze:
14 listopada 2023tomekkann pisze:
Czy ktoś może opisać i w 100 być pewnym jak powinno wyglądać 4mmc a jak 4cmc? Czy może być w różnych formach kamień/kryształ lub taki bardziej puder po ścieraniu?
To co było wcześniej to bylo w bryłce białej taka biało żółta, na tarce ładnie się tarło rozkruszalo bezdźwięcznie a teraz już tego nie ma ale nigdy żadnym odczynnikiem tego nie sprawdziłem i nie wiem co to było.

Suchość na maksa wystawianie języka w celi nawilżenia ust libido na maksa widać po oczach

W smaku powinien być gorzki/cierpki

Teraz wszystko co dostępne to kamienie i mówią że to 4mmc a się okazuje metaamfetamina

Zamieszczam zdjęcie czy to może być 4mmc?
kup test kid i mozesz to sprawdzic nimi
Cześć, możesz cokolwiek więcej o tym teście "KID" ?
  • 58 / 1 / 0
01 listopada 2024Marceleczka pisze:
Hejka mam pytanie.
Dziś kupiłam kryształ i wygląda inaczej niż zawsze a dokładniej to kryształki są płaskie, bardzo przeźroczyste, ciężko się kruszą i (tak jak zwykle dostawałam) zamiast dużych kamieni było pełno małych.
Faza jak po zwykłym krysztale
Co to może być?
teleport do właściwego wątku - /Merx
Może NEP, albo 3cmc tylko biały odczynnik. Zależy ile trzymala cię kreska
  • 2 / / 0
Siema.
Śmierdzi taką chemią i trochę jakby coś zgniło zepsuło się.
Robi się cieplutko i ogólne poczucie spokoju i harmonii szybko mija później pobudzenie raczej małe brak apetytu spanie w sumie ok.
Pali w nosie jak siarka.

Co to może być?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 4 / 1 / 0
cześć, jako że ja w sprawach mefedronowych jestem świeżak także poprosiłbym o pomoc w identyfikacji... kruszy się bardzo źle, strzela na boki, spożyta do nosowo cholernie go psuje (zawalony po 1 razie) spływ drastyczny, nieprzyjemny działanie ... trudno powiedzieć delikatnie pobudzające nie trwające długo
  • 3 / / 0
Witam wszystkich użytkowników forum jakkolwiek świeżo upieczony członek tego zacnego grona:)

Co do tematu. Jestem dosłownym pół amatorem jeśli chodzi o Kryształy ale coś spróbuję naświetlić jak wygląda sprawa w moich okolicach Lubelszczyzny, gdzie jest dostępny szeroko nazwany "kryształ ", zasadniczo nie wchodziłem nigdy w szczegóły co to jest dokładnie ale przy najbliższej okazji dopytam.
Pierwszy temat: mleczny kolor wchodzący w pół przezroczystość, delikatne przebarwienia/naloty w kolorze mleka. Temat bardzo fajny, kruszył się z charakterystycznym trzaskiem, po przygotowaniu czysty biały proszek.
Niestety nigdy nie odmierzałem wagowo porcji, spożycie tylko i wyłącznie poprzez wciągnięcie. Na start dosyć wieksza kreska, kolejne mniejsze w odstępach 30-40 minut. Faza bardzo na pogadanie, w głowie wesoło i optymistycznie, umysł otwarty. Bez mocnego wypierdolenia, oczy też nie latały itp. Po pierwszym przyjęciu często zakręcenie w głowie i chwilowy dreszcz. U mnie i u żony dosyć szybko chęć kolejnej i kolejnej kreski:) Chęci posiedzenia i pogadania zasadniczo do rana (6-7) a start ok 21. Delikatna suchość ale bez tragedii. Fajne nakręcanie seksualne, czuć mocny popęd. U mnie po tym ze sprawnością całkiem oki. Ogólnie mieliśmy kilka takich nocy. Bez problemu na kolejny dzień można było funkcjonować, praktycznie żadnego zjazdu itp. Był też moment dłuższego "siedzenia", u mnie może 3h snu na 48h, potem kolejny wieczór i miałem przyjemność mieć pierwszy raz po kryształach halucynacje. Lampki w ogrodzie przybierały różne kształty i poruszały się, po niebie latały coś w rodzaju statków/rakiet kosmicznych. Nad ranem mieliśmy wspólnie z żoną jednakową projekcję tj po całym domu (głównie sufit i sciany) chodziły sobie drobniutkie robaczki coś jak malutkie glizdy, po zbliżeniu się i próbie dotknięcia rozpływały się w powietrzu. Po odespaniu wszystko minęło więc bardziej biorę to na brak snu;) Zasadniczo bardzo przyjemny towar. Ciągle chciało się go dobierać pomimo że już któraś z kolei kreska nad ranem (4-5) praktycznie nie dawała bardzo świeżych emocji. W dwa-trzy dni szło nam praktycznie 5g. Co do zdjęcia spróbuję odnaleźć i dołączyć.

Kolejny towar od tego samego ziomala to zasadniczo to samo, wyglądowi mniej przezroczyste, bardziej mleczne w całości. Działanie identyczne, chęci dobierania to samo. Jedynie co to problem z moją potencja po tym, chciało się niesamowicie jednak był czasami problem żeby stanął. Chociaż to też patrzę przez pryzmat dosyć dużej i częstej opcji dawkowania w ciągu posiedzenia:)
Zdjęcie tego drugiego tematu:
[ external image ]
Chętnie posłucham jakiś informacji o tych produktach. Przy okazji wizyty u ziomala też spróbuję się dowiedzieć więcej.
  • 2535 / 594 / 0
Myślę że 3cmc.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 58 / 1 / 0
07 listopada 2024tAgard82 pisze:
cześć, jako że ja w sprawach mefedronowych jestem świeżak także poprosiłbym o pomoc w identyfikacji... kruszy się bardzo źle, strzela na boki, spożyta do nosowo cholernie go psuje (zawalony po 1 razie) spływ drastyczny, nieprzyjemny działanie ... trudno powiedzieć delikatnie pobudzające nie trwające długo
ten po prawo wygląda jak kiedyś kupiłem BU/KU, ogółem syf totalny, jak faza jest dziwna to pewnie to
  • 58 / 1 / 0
20 listopada 2024Futrynka1 pisze:
Witam wszystkich użytkowników forum jakkolwiek świeżo upieczony członek tego zacnego grona:)

Co do tematu. Jestem dosłownym pół amatorem jeśli chodzi o Kryształy ale coś spróbuję naświetlić jak wygląda sprawa w moich okolicach Lubelszczyzny, gdzie jest dostępny szeroko nazwany "kryształ ", zasadniczo nie wchodziłem nigdy w szczegóły co to jest dokładnie ale przy najbliższej okazji dopytam.
Pierwszy temat: mleczny kolor wchodzący w pół przezroczystość, delikatne przebarwienia/naloty w kolorze mleka. Temat bardzo fajny, kruszył się z charakterystycznym trzaskiem, po przygotowaniu czysty biały proszek.
Niestety nigdy nie odmierzałem wagowo porcji, spożycie tylko i wyłącznie poprzez wciągnięcie. Na start dosyć wieksza kreska, kolejne mniejsze w odstępach 30-40 minut. Faza bardzo na pogadanie, w głowie wesoło i optymistycznie, umysł otwarty. Bez mocnego wypierdolenia, oczy też nie latały itp. Po pierwszym przyjęciu często zakręcenie w głowie i chwilowy dreszcz. U mnie i u żony dosyć szybko chęć kolejnej i kolejnej kreski:) Chęci posiedzenia i pogadania zasadniczo do rana (6-7) a start ok 21. Delikatna suchość ale bez tragedii. Fajne nakręcanie seksualne, czuć mocny popęd. U mnie po tym ze sprawnością całkiem oki. Ogólnie mieliśmy kilka takich nocy. Bez problemu na kolejny dzień można było funkcjonować, praktycznie żadnego zjazdu itp. Był też moment dłuższego "siedzenia", u mnie może 3h snu na 48h, potem kolejny wieczór i miałem przyjemność mieć pierwszy raz po kryształach halucynacje. Lampki w ogrodzie przybierały różne kształty i poruszały się, po niebie latały coś w rodzaju statków/rakiet kosmicznych. Nad ranem mieliśmy wspólnie z żoną jednakową projekcję tj po całym domu (głównie sufit i sciany) chodziły sobie drobniutkie robaczki coś jak malutkie glizdy, po zbliżeniu się i próbie dotknięcia rozpływały się w powietrzu. Po odespaniu wszystko minęło więc bardziej biorę to na brak snu;) Zasadniczo bardzo przyjemny towar. Ciągle chciało się go dobierać pomimo że już któraś z kolei kreska nad ranem (4-5) praktycznie nie dawała bardzo świeżych emocji. W dwa-trzy dni szło nam praktycznie 5g. Co do zdjęcia spróbuję odnaleźć i dołączyć.

Kolejny towar od tego samego ziomala to zasadniczo to samo, wyglądowi mniej przezroczyste, bardziej mleczne w całości. Działanie identyczne, chęci dobierania to samo. Jedynie co to problem z moją potencja po tym, chciało się niesamowicie jednak był czasami problem żeby stanął. Chociaż to też patrzę przez pryzmat dosyć dużej i częstej opcji dawkowania w ciągu posiedzenia:)
Zdjęcie tego drugiego tematu:
[ external image ]
Chętnie posłucham jakiś informacji o tych produktach. Przy okazji wizyty u ziomala też spróbuję się dowiedzieć więcej.
3cmc lub jakies 4cmc speedujace bardziej
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.