Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
ODPOWIEDZ
  • 5 / 2 / 0
Uboga wykorzystywana jest w podziemiu do detoksykacji.Ogladalem na YouTube document o szkockim narkomanię który był wiele lat na metadonie.Chcial z tym skończyć ale wiadomo jak trudno jest kopnąć Mietka.Wyczytal na internecie o uboga i dowiedział się że w Londynie jest gość który odtruwa ibogą!.Pokazany był cały proces.Po 3 dyniowy seansie kiedy koleś wymiotował, miał halucynacje generalnie bardzo ciężki trip.Koles cały czas kontrolował jego ciśnienie krwi i puls.Po seansie koleś w końcu doszedł do siebie i nie miał objawów abstynencyjnych po metadonie!!!Podobno działa ale seans jest niebezpieczny były przypadki śmierci.Tytul dokumentu to chyba ibogą nights czy coś takiego.Polecam.
  • 2939 / 1593 / 35
iboga i alkaloidy iboga są skuteczne jednak ta dawka nie może być za duża i za mała. Nie jednemu pomogły uporać się z uzależnieniami czy traumą po śmierci psa, małżonka, przyjaciela.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 0 / / 0
Witam. Szukam wszelkich informacji na ten temat,niestety niczego konkretnego nie znalazłam. Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć,jaką dawkę ibogi należy przyjąć,żeby miała działanie terapeutyczne,ale nie stanowiła zagrożenia. Lub,czy ktoś z was mógłby mi podpowiedzieć,gdzie znaleźć te informacje. Czy ktoś z was wie,ile miligramów ibogainy znajduje się w 1 gramie korzenia ibogi.Jestem nowa na forum i dopóki nie napiszę pierwszego posta nie wszystkie informacje są dla mnie dostępne. Dziękuję za wszelkie informacje

Przeniesiono do istniejącego już wątku — CATCHaFALL
  • 2939 / 1593 / 35
Dawkowanie to od 5 do 10g ale niestety to jest ogólne warunki i wytyczne dla zdrowego człowieka.*
Dawkowanie terapeutyczne od 0.5g.
Jednocześnie nie ma opcji by ktoś podał szczegółowe informacje na temat ilości ibogainy i alkaloidów. Trzeba by było zrobić badania każdej partii rośliny jaką kupisz i to szczegółowe a i tak raczej nie będzie to w 100% pewne.
* Zdrowy człowiek to taki , który nie ma problemów z układem oddechowym i krwionośnym, nadciśnienie tętnicze i płucne, dotyczy też chorób genetycznych, w miarę normalną wagę, zbilansowana dieta oraz sen.
Ta substancja jest bardzo potężna moja klasyfikacja to
1.5 meo DMT
2. ibogaina jest dosłownie na drugim miejscu lub Ex aequo z 5 meo DMT jeśli chodzi o mielenie jednostki i ego , oczywiście różnią się od siebie ale siła jest ogromna.
Zdecydowanie stosujemy solo tą substancję nie łączymy z niczym nawet kofeina.
Należy się bardzo duży szacunek.Tripy są mieszanką takich przeżyć, przemyśleń, wpływu na wiele receptorów!👁️
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.