Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 99 / 25 / 0
@Pider - czyli Hexal to hydro normalnie dostępny w niemcowni. nie powiem że chętnie bym hydro nie powinął, jeśli w Niemocwni mają coś to pewnie do załatwienia, ale z tego co widzę dawki tam są nędzne. ja poniżej 160-240mg oxy to nic nie czuje, więc musiałbym tego zjeść jakąś nienormalną liczbę. no nic, to może kiedyś, jak już odejdę od użytkowania na codzien do sporadycznego (o czym marzę i do tego dążę...).
  • 218 / 68 / 0
@jozef_k Hexal to firma, tak jak np. Sandoz. Robią też inne leki.
Kolega napisał „hydromorfon hexal”, czyli np. ten:

https://www.gelbe-liste.de/produkte/Hyd ... ert_533343

Tylko hydromorfon jest w dojczlandach na receptę, więc najpierw ją będziesz musiał sobie „powinąć” ;)
lol [*]
  • 2939 / 1593 / 35
Po analizie wątku i roślin leczniczych znalazłam kilka i z jednej z nich zrobiłam sobie ekstrakt o równowartości ~40 mg hydromorfonu.
W skrócie nie biorę tego rodzaju substancji ale euforia od raz i błogostan bez dużej senności.
To ma spory potencjał uzależniający.
Wgniatala mnie euforia w fotel.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 218 / 68 / 0
@AnnaS czyżby papaver somnifreum? %-D Brałaś hydro, że możesz porównać?

No i jakiż to mix?
lol [*]
  • 301 / 7 / 0
Mam znowu to cholerstwo retarda i zastanawiam się czy nie puknąć w kabel. Ale cykam się tej masy tabletkowej. Czy lepiej w dupe? %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.