Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 100 / 25 / 0
@Pider - czyli Hexal to hydro normalnie dostępny w niemcowni. nie powiem że chętnie bym hydro nie powinął, jeśli w Niemocwni mają coś to pewnie do załatwienia, ale z tego co widzę dawki tam są nędzne. ja poniżej 160-240mg oxy to nic nie czuje, więc musiałbym tego zjeść jakąś nienormalną liczbę. no nic, to może kiedyś, jak już odejdę od użytkowania na codzien do sporadycznego (o czym marzę i do tego dążę...).
  • 218 / 70 / 0
@jozef_k Hexal to firma, tak jak np. Sandoz. Robią też inne leki.
Kolega napisał „hydromorfon hexal”, czyli np. ten:

https://www.gelbe-liste.de/produkte/Hyd ... ert_533343

Tylko hydromorfon jest w dojczlandach na receptę, więc najpierw ją będziesz musiał sobie „powinąć” ;)
lol [*]
  • 2990 / 1648 / 35
Po analizie wątku i roślin leczniczych znalazłam kilka i z jednej z nich zrobiłam sobie ekstrakt o równowartości ~40 mg hydromorfonu.
W skrócie nie biorę tego rodzaju substancji ale euforia od raz i błogostan bez dużej senności.
To ma spory potencjał uzależniający.
Wgniatala mnie euforia w fotel.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 218 / 70 / 0
@AnnaS czyżby papaver somnifreum? %-D Brałaś hydro, że możesz porównać?

No i jakiż to mix?
lol [*]
  • 301 / 7 / 0
Mam znowu to cholerstwo retarda i zastanawiam się czy nie puknąć w kabel. Ale cykam się tej masy tabletkowej. Czy lepiej w dupe? %-D
  • 165 / 22 / 0
Wal w kanał, szkoda takie cuda tracić na inne formy podania.
Minęło jakieś pół roku od tego postu, tak że już chuj z propozycją podania dla ciebie, ale jak ktoś już walił wcześniej w kanał to moim zdaniem nie ma sensu tego inaczej marnować. Oczywiście biorąc hydromorfon pierwszy raz zaczynacie od małej dawki, nigdy nie wiadomo z jaką mocą i jak nowy opioid w naszym CV na nas zadziała i jaka dawka będzie skuteczna.
Tyczy to się każdej substancji, ale chyba nie muszę o tym wspominać.
  • 3 / / 0
Pomoże mi ktoś z tym hydromorfonem? Mam kapsułki 2mg. Ile trzeba żeby to miało sens? Mam 6szt po 2mg.
przeniesiono - nv13
  • 9 / 1 / 0
@MolOP Nikt ci nie pomoze bez informacji takich jak tolerancja czy tego w jaki sposob chcesz przyjac hydromorfon. Jest watek dla hydromorfonu czytales? Mozesz poszukac informacji czy da sie wyciagnac z tych tabletek hydromorfon i puknac iv bo doustnie biodostepnosc to okolo 30% czyli podobna co do morfiny mozesz tez poszukac informacji dotyczacych aplikacji donosowej bo tam biodostepnosc jest 2x wieksza tylko pytanie czy z takiej tabletki wchlonie sie przynajmniej ponad polowa tabletki by zwiekszyc ogolna ilosc wchlonietej substancji. Sprawdzilem jeszcze tabelke mocy opioidow i wychodzi na to ze 12mg hydromorfonu doustnie bedzie odpowiadalo 60mg morfiny doustnie - i trzeba uwzglednic tolerancje czy to wystarczajaco. Co najwazniejsze powinienes zapytac w watku przeznaczonym dla hydromorfonu ten poswiecony jest dla morfiny.
przeniesiono - nv13
  • 3 / / 0
Wcześniej brałem morfinę iv z tabletek, około 150mg. Na 2 razy. Ale to było 20 lat temu. Przez 15 lat biorę tramal i kodeinę. Tramalu ok. 700g dziennie. Kodeinę brałem 3 lata temu przez 8 lat w tabletkach około 500mg dziennie doustnie. Hydro jest w malutkich kapsułkach po 2mg. W środku jest naprawdę malutka szczypta proszku. Zastanawiam się czy donosowo było by najlepiej. Tylko ile?
  • 165 / 22 / 0
Donosowo to na początek ja bym spróbował 1 tabletkę, max 2. Nie będzie żadnej reakcji zwiększasz do 4 i tak co 1-2 tabletki aż do efektu działania. Jak inaczej bezpiecznie to sobie wyobrażasz?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł

Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC

To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.