Bedac juz przy temacie hydromorfonu to hydrokodon- popularny Vicodin to ponoc ma sie do hydromorfonu jak kodeina do morfiny. Znowu oksykodon ma sie do oksymorfonu tez jak kodeina do morfiny- zreszta sama koncowka przynajmniej na to wskazuje: -kodon/-morfon.
Moje pytanie brzmi: co jest silniejsze? Oksymorfon czy Hydromorfon? Biorac pod uwage to, ze raczej oksykodon jest silniejszy od hydrokodonu- przynajmniej mi sie tak wydaje wychodziloby, ze oksymorfon jest silniejszy od hydromorfonu.
Jak to jest? Chodzi mi zarowno o dzialanie przeciwbolowe i typowo narkotyczne, czyli co powoduje lepszy odlot.
Jak ktos cos wie stuprocentowo nt. temat prosze zeby napisal, domysly pozostawcie sobie. Z gory dziekuje za rzeczowe wytlumaczenie tematu osobie, ktora ma wiedze nt. temat. Dodarkowo osobiscie go nakarmie- i zapewne nie tylko ja.
30 maja 2020Jureksteryd pisze: @michass90, Jak czytam Twoje posty tu Ty na swoja chorobe mozesz sprobowac go sprowadzic hydromrfon na import bezposredni/docelowy z Niemiec o czym pisalem na poprzedniej stronie. Nie wiem tylko czy jest to mozliwe, nikt nie odpowiedzial na moje pytanie. Mozesz zasugerowac lekarzowi, ze dostales listek hydromorfonu z Niemiec (nie znam nazwy, musisz sie dowiedziec, dawke tez odpowiednia powiedziec lekarzowi) i bol po nim ustal calkowicie a nie spowodowal prawie zadnych skutkow ubocznych poza np. mdlosciami i bolem brzucha po wzieciu pierwszych 2-3 tabletek. I zapytac czy moze Ci go sprowadzic z Niemiec. Sam gdzies widzialem, ze jedyne co Ci pomaga to fent w sprayu i to w najwiekszej dawce, mianowicie Instanyl 200. Ja bym na Twoim miejscu probowal.
Bedac juz przy temacie hydromorfonu to hydrokodon- popularny Vicodin to ponoc ma sie do hydromorfonu jak kodeina do morfiny. Znowu oksykodon ma sie do oksymorfonu tez jak kodeina do morfiny- zreszta sama koncowka przynajmniej na to wskazuje: -kodon/-morfon.
Moje pytanie brzmi: co jest silniejsze? Oksymorfon czy Hydromorfon? Biorac pod uwage to, ze raczej oksykodon jest silniejszy od hydrokodonu- przynajmniej mi sie tak wydaje wychodziloby, ze oksymorfon jest silniejszy od hydromorfonu.
Jak to jest? Chodzi mi zarowno o dzialanie przeciwbolowe i typowo narkotyczne, czyli co powoduje lepszy odlot.
Jak ktos cos wie stuprocentowo nt. temat prosze zeby napisal, domysly pozostawcie sobie. Z gory dziekuje za rzeczowe wytlumaczenie tematu osobie, ktora ma wiedze nt. temat. Dodarkowo osobiscie go nakarmie- i zapewne nie tylko ja.
Powiem Ci ze dobry temat mi podsuneles.. bo fent w sprayu pomógł może 1- trzy razy ? Później może mimo więcej potknięć nic się nie działo
30 maja 2020Jureksteryd pisze: @michass90, Jak czytam Twoje posty tu Ty na swoja chorobe mozesz sprobowac go sprowadzic hydromrfon na import bezposredni/docelowy z Niemiec o czym pisalem na poprzedniej stronie. Nie wiem tylko czy jest to mozliwe, nikt nie odpowiedzial na moje pytanie. Mozesz zasugerowac lekarzowi, ze dostales listek hydromorfonu z Niemiec (nie znam nazwy, musisz sie dowiedziec, dawke tez odpowiednia powiedziec lekarzowi) i bol po nim ustal calkowicie a nie spowodowal prawie zadnych skutkow ubocznych poza np. mdlosciami i bolem brzucha po wzieciu pierwszych 2-3 tabletek. I zapytac czy moze Ci go sprowadzic z Niemiec. Sam gdzies widzialem, ze jedyne co Ci pomaga to fent w sprayu i to w najwiekszej dawce, mianowicie Instanyl 200. Ja bym na Twoim miejscu probowal.
pozdrawiam i zycze milej niedzielki, bo ja zaraz strzele ten specyfik poraz drugi ;)
25 października 2020fili123 pisze: siema. mieszkam w Niemczech i mam osobę z nowotworem, która może załatwić większosc opio i oczywiscie piszę tutaj, bo stałem się posiadaczem paczki stu tabletek hydromorfonu 8mg i niestety sa dostepne tylko retardy. z tego powodu rozpuscilem dwie tabletki w pizdu i podałem doodbytniczo przez strzykawkę. w jedenastej minucie zacząłem czuć pierwsze efekty... zaczęło się od obniżonej czynnosci serca, zatrzymania lęku i pocenia się rąk, którego powodem było chyba niecierpliwe czekanie na pierwszy wjazd nieznanej substancji. jakies 25 minut po aplikacji to już w ogóle byłem o jakies 75% lepiej zgrzany niż po 80mg olka p.o. przez 3.5 godziny leżałem z niesamowitym błogostanem i euforią u siebie na łóżku spowolniony niczym moja 64-letnia babcia po 10mg nitrazepamu i 400mg kwetiapiny >_<. dziwnie się czułem bo po jakichs 4 godzinach od zarzucenia działanie puscilo momentalnie i czułem się w chuj pusto z chęcią na kolejne zarzucenie. tolerancja na opio raczej zerowa, bo już od 1.5msc nic nie wziąłem. od sierpnia do początku wrzesnia zeżarłem cos blisko 29.000mg tramadolu i tak na prawdę, to tylko pierwsze 9.600mg było fajne, czyli pierwsza butla tramalu 100mg/ml 96ml. moja opinia jest taka, że jakis tramadol czy kodeina nie mają polotu do hydromorfonu, chociaż pierwsze razy na kodzie są zawsze zajebiste... hydromorfon stawiam o 50% wyżej niż morfinę i olka. tak czy inaczej kupując tą stu-tabletkową pakę tego ustrojstwa podpisałem umowę na ciąg, z którego nie będzie łatwo wyjsc przy codziennym braniu, bo uzależnienie fizyczne rozwija się już pewnie po kilkunastu przyjęciach, tak jak w przypadku innych silnych opio.
pozdrawiam i zycze milej niedzielki, bo ja zaraz strzele ten specyfik poraz drugi ;)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mmnaswiecie.png)
Mówili: "Narkotyków to ja nie chcę". Dopóki ból stawał się nie do zniesienia
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/kpp_sejny.jpg)
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki
36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/nawrocki-snus_0.jpg)
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi
Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/ukrakcja.jpg)
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób
Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.