Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 239 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: puchatek »
to nie jest neuroleptyk tylko antyhistaminowy lek
Uwaga! Użytkownik puchatek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 693 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: aree1987 »
Ja to czasem biorę na spanie (a wlasciwie juz nie) ćwiartkę z ćwiartki 25mg tabletki i normalnie legalnie na drugi dzień jestem tak zjebany jakbym całą noc balował. Przymulenie i dodatkowe "20kg na głowie" nie polecam.
we were born to suffer, and glory in our pain, each dream has jaws to crush us..

again and again
  • 23 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: zeschizowana »
puchatek pisze:
to nie jest neuroleptyk tylko antyhistaminowy lek
Tak puchatku, masz rację. Przepraszam, za wprowadzenie w błąd :).
Uwaga! Użytkownik zeschizowana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 187 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Sab0taZ »
Cypress pisze:
Pomyłka, to było 60 i 90:D, więc nic dziwnego, że mnie tak zmuliło (mam to w syropie). Dzisiaj nawet 2 mocne kawy nie pomogły, a w robocie była tylko rozpuszczalna, której smaku nienawidzę.
Ale dalej twierdzę, że lepszy jest aviomarin. Przyjemniej działa i rano nie mam takiej zwiechy. Po hydroksyzynie te zasypianie było jakieś takie dziwne, chociaż może to wina zbyt dużej dawki.
łyknij sobie 25 szt. dimenhydrynatu ktory ma jedynie miłą nazwę handlową AVIOMARIN i zyczę Ci podobnych drgawek jak u mnie + mądrzejszą edycję postów (np pisz ścierwo zamist avio :P) damn kto może żreć avio !!!@$%^&>????
myślenie boli... ale jestem masochistą :)
:bongo: :psycho: :liść:
  • 226 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blaze »
chcialem sie zacpac bo nie sypiam po nocach. 20mh zolpidemu i 200mg hydro wciagniete/polkniete zadziala?

Edit: kurwa ale to muli bleeee
Ostatnio zmieniony 09 maja 2009 przez Blaze, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Blaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 187 / 4 / 0
200 hydro heheh to sobie pospisz... jak masz problemy ze snem to wez 1- 2 x25 hydroxy + np piwo (uwaga 1 piwo to u mnie tak jak 25mg hydroksy- wzmacniaja sie synergicznie) a jak masz dostep to zalatw sobie OLANZAPINE to pod jezyk jest wystarczy cwiartka takiej gabki i spisz 2 dni , dobra jest tez pyralgina w ampulkach ale ja po jednej spalem 5 dni z przerwami na jedzenie hihi aha i zacpanie nie jest dobre na sen lepiej licz owce :P
myślenie boli... ale jestem masochistą :)
:bongo: :psycho: :liść:
  • 1 / / 0
Uważam ten specyfik za zamulacz przy którym tolerancja rośnie błyskawicznie, Sam w sobie nie nadaje się do niczego, jedynie połączenie go z czymś. Podsumowanie - Beznadziejny.
Kto sieje wiatr, burze będzie zbierał.
  • 494 / 26 / 0
Przydaje się na wychodzenie z ciągów po benzo - tych krótkich gdzie bezsenność jest umiarkowana a lęki niewielkie...
  • 157 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rezzo »
Bylem dzis u lekaza by wyludzic tabletki na adhd (wzmacniajace koncentracje) i lekarka mi psioczyla, ze te tabletki co chcialem sa strasznie uzależniające i ze sa drogi jesli nie sa refundowane, wiec wypisala mi skierowanie do psychiatry (gdzie sie ofc udam bo tych tabletek nie odpuszczę - sesja tuż, tuż ;] ) i na odpierdol przepisała mi tabsy uspokajające w postaci Hydroxyzinum VP 25mg. Troche sie wkurwilem, ale tak czy siak bylem ciekawy co to jest wiec poszedlem do apteki i po zbadaniu piewszego waznego czynnika (cena - niecałe 9zl) poprosilem o ulotke po ktorej przeczytaniu stwierdzilem, ze nie jest tak zle. No i sie pomylilem. Zjadłem na start 4 tabletki nie majac zadnych efektow. Po kilku h wypilem kilka piw (5-6 - sam nie wiem) dorzuciłem kolejne 6 tabletek i kurwa nic, NIC! Nawet mi sie za bardzo spac nie chcialo (jeno co lekko po browarach). Osobiscie nie polecam, nie wiem jak na innych to działa.
Uwaga! Użytkownik Rezzo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: anatema »
a trama.lek + hydro??????????????????????????????próbował ktoś????
"więc kimże w końcu jesteś człowieku?
jam częścią tej siły,
co wiecznie zła pragnąc
wiecznie czyni dobro"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).