Hydroksyzyna - Wątek ogólny
Moderator: Leki
Zrozumieć drzewo,
które w samym środku lata
próchnieje.
Przez cztery lata gotowałem DMT w mojej kuchni
Piąty raz z rzędu potrząsnął, po kolei, 32 słoikami, z których każdy wypełniony był skrystalizowanym DMT, wodą i eterem naftowym. Metr obok na kuchence skwierczało pojedyncze jajko. Kiedy obiema rękami mieszał zawartość jednego ze szklanych słojów, opary gazu uciekły spod pokrywy. Willem zamierzał zrobić 25 gramów DMT o wartości 2250 EUR w trakcie jednej sesji...Zlikwidowana linia produkcyjna metamfetaminy – areszt dla zatrzymanych 4 osób
Policjanci zabezpieczyli ponad 2,5 kilograma metamfetamina oraz 200 tysięcy sztuk tabletek zawierających pseudoefedrynę, środka stosowanego do produkcji metamfetaminy.Jeśli sprawę komplikują również fizycznie objawy stresu - ~10mg propopranololu co najmniej 30 min przed wystąpieniem.
Jest bezkonkurencyjnie zajebista na histaminę. Trudno mi powiedzieć czy podbija opio, nie czuję różnicy. Na pewno ich nie pogarsza.
Czy zauważyliście, że Atarax działa krócej od „hydroksyzyny marki hydroksyzyna”, krócej, mocniej, bardziej ma coś w rodzaju „wejścia”. Czy ktoś brał syrop? Czy działał równie długo jak tabletki?
Zrozumieć drzewo,
które w samym środku lata
próchnieje.
23 października 2018Pan Cietrzew 69 pisze: 1) benzoDzięki za odpowiedź, mógłbyś jeszcze napisać jaka dawka propranololu ? Biorąc pod uwagę, że jestem fest chudy i ciśnienie też mam nie za wysokie.
2) propranolol
3) tak
Na czacie siedzi 86 uczestników Wejdź na czata