Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 381 / 12 / 0
Nie mogłem znaleźć. Czy cetyryzyna może równać się z mocą usypiania hydroksyzyny? Ile mg substancji należy przyjąć, aby odczuć (i czy to w ogóle możliwe) działanie jak przy 50mg hydroksyzyny?
  • 1345 / 6 / 0
Cetyryzyna, w odróżnieniu od H. nie jest antyhistaminą I generacji (lecz II) i jako taka nie wywołuje w zasadzie senności. Zapomnij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bender

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • 381 / 12 / 0
Hmmm. Wiem, że drugiej, chociaż jak się googluje to mnóstwo opinii że spać się chce i takietam. No nic- coby nie było oftopu- lubię hydroksyzynę. Tak z rana tableteczke ataraxu 25 i jakoś lepiej mi się funkcjonuję. Pierwszy raz spróbowałem, bo naczytałem się, że wzmacnia działanie opio (których już zupełnie nie tykam)- kodeiny konkretnie. Zupełnie nie podeszło i zdegenerowało fazę. Za to solo bardzo pomaga w trudnych okresach
  • 3309 / 21 / 0
Cetyryzyna wywołuje senność na tej samej zasadzie co hydroksyzyna, jednak w małym stopniu przekracza BBB, czyli tylko jej minimalna ilość trafia do mózgu, czyli działa to tylko u niektórych osób bez tolerancji na antyhistaminy.
sqrt(666)
  • 209 / 3 / 0
Nie spalem normalnie od wiel miesiecy, glownie przez GBL, teraz odstawiam zjadlem w tydzien paczke klonow, przedtem alpre na najgorsze zejscie i pije tylko z 6 ml na dzien ale zasnac ciagle nie moge tylko po 4 mg klona + alko (i to na 2-3h po ilosciach typu 0,7 na dwoch wypite w 10 minut). Mam recepte na hydro pod reka myslicie ze jest sens probowac skoro klony nawet mnie nie uspia bo ja juz kurwa nie wiem co robic zeby sie uspic. klony na mnie tak dziala ze z alko bawie sie na nich lepiej niz na MDMA na imprezie ;) Lekarz rodziny nic wiecej nei chce dac bo nie wierzy ze spac po tym nie moge ale i tak jest w porzo bo moge co tydzie po pake klonow chodzic :D kodeiny nie moge dodac bo mnie po niej brzuch boli i ledwo czilout czuje (bralem kiedys bez dodatkow moze z klonami i hydro jescze zobacze). Probowalem jescze apap noc ale huja daje.
  • 3309 / 21 / 0
Ostatnio hydroksyzyna potaniała, nie masz dużo do stracenia. Spróbuj.
sqrt(666)
  • 8 / / 0
haps pisze:
Nie spalem normalnie od wiel miesiecy, glownie przez gbl, teraz odstawiam zjadlem w tydzien paczke klonow, przedtem alpre na najgorsze zejscie i pije tylko z 6 ml na dzien ale zasnac ciagle nie moge tylko po 4 mg klona + alko (i to na 2-3h po ilosciach typu 0,7 na dwoch wypite w 10 minut). Mam recepte na hydro pod reka myslicie ze jest sens probowac skoro klony nawet mnie nie uspia bo ja juz kurwa nie wiem co robic zeby sie uspic. Klony na mnie tak dziala ze z alko bawie sie na nich lepiej niz na mdma na imprezie ;) Lekarz rodziny nic wiecej nei chce dac bo nie wierzy ze spac po tym nie moge ale i tak jest w porzo bo moge co tydzie po pake klonow chodzic :D Kodeiny nie moge dodac bo mnie po niej brzuch boli i ledwo czilout czuje (bralem kiedys bez dodatkow moze z klonami i hydro jescze zobacze). Probowalem jescze apap noc ale huja daje.
Postaraj się o receptę na mianserynę, trazodon lub mirtazapinę. Hydro to g***o.
  • 209 / 3 / 0
Postaraj się o receptę na mianserynę, trazodon lub mirtazapinę. Hydro to g***o.
Ok narazie benzo mnie "naprawilo" w polaczeniu z hydra spalem ostatnio z 6h az mi sie kolor na twarzy zmienil. Ale wiadomo ze klonikow bedzie trzeba sie pozbyc =/
  • 625 / 28 / 0
hydroksyzyna 20 + mianseryna 30 + browar
dobry mix na twardy sen ?
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 3309 / 21 / 0
Zależy, ale przeważnie tak. Raz na jakiś czas, za często nie będzie wcale usypiało.
sqrt(666)
ODPOWIEDZ
Newsy
Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.