Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 3449 / 121 / 8
Tak jak i bez suplementacji.
  • 299 / 11 / 0
Aaaa tutaj bym się kłócił :)
Czytalem kilka zagranicznych raportów, z tego co wyczytałem 5-htp podbija dzialanie MJ, ale tylko na peaku 5-htp, probowałem i faktycznie haj był bardziej psychodeliczny, a dodać muszę, że niedzielnym palaczem nie jestem ;)
Nie były to efekty baaardzo wyraźne, ale czuć było, że jest inaczej niż zawsze.
https://drugs-forum.com/forum/showthread.php?t=13212
https://www.erowid.org/experiences/exp.php?ID=12676
Faktem jest i nie ma co kryć
Chcesz się stąd wyrwać to swoją szansę chwyć dzieciak
Tylko jak jak tu wszystkiego brak
Brak mieszkań brak pracy pieniędzy też brak
Jedynie zarobiona może być firma „krzak”
Faktem jest przed nieznanym strach
  • 1147 / 227 / 7
lumos pisze:
Witam, jak podczas suplementacji tym srodkiem organizm zareaguje na mj ?
Lepiej niż bez :) Testowane wielokrotnie, podczas tripów na ziole mi i mojej dziewczynie często brakuje serotoniny, 5-HTP to uzupełnia i jest duuużo pozytywniej.

Radzę też wziąć przed pójściem spać po jaraniu - na drugi dzień będzie mniejsza zwała.

Dawkowanie od 50 do 200mg, z tym że to 200 to nie od razu, u mało doświadczonych z 5-HTP grozi bełtem. No chyba że rozłożymy dawkę w czasie, to możemy sobie zejść nawet parę gramów... ja kiedyś skonsumowałem 1200mg w 2h bez żadnych skutków ubocznych (tylko rozleniwienie na drugi dzień było)
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 299 / 11 / 0
No wlaśnie najgorsze te mdłości..
Przedwczoraj nie mogłem znaleźć działającego kalkulatora i jebniętym warzyłem, chyba sie jebłem i zamiast 300mg zjadłem 0,5, spać nie mogłem taki ból brzucha %-D
  • 44 / / 0
Ja na probe zamowilem w kapsulkach polaczone z ekstraktem EGCG i l-taenine jak to wogole dojdzie i bedzie jakos dzialac to pomysle o prochu bo chyba wychodzi sporo taniej.
  • 44 / / 0
Suple doszły wiec zacząłem cykl, najlepsze efekty ponoć po przyjęciu na noc. Zastanawiam się tylko co jak na przykład trafia się jakaś wyjątkowa okazja i trzeba wypić troche alko to wtedy przerwać na ten dzień czy dobrze zadziała np. rano na kaca?
  • 37 / 3 / 0
5-HTP zapodany przed snem faktycznie wydłuża faze snu głębokiego i sprawia, że człowiek się lepiej wysypia. Podając z rana na czaczo prawie zawsze zwymiotowałem i mdlałem z nudności przy ładowaniu :D W ciągu dnia wyczuwalna poprawa nastroju zwłaszcza w 4 pierwsze godziny od porannej dawki. W moim przypadku skuteczne były dawki do 400mg na dobę 2 razy dziennie po 200 :)
Uwaga! Użytkownik RightNow jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1993 / 490 / 0
4szamba pisze:
w przypadku nbome tez wystarczy pare godzin, czy moze lepiej pare dni przerwy miedzy 5-htp a fenyloetyloamina?
5-htp można łączyć z NBOM'ami ( nie ma żadnych doniesień aby były one iMAO ).
  • 566 / 29 / 0
Rano 25mg 5htp i 3 thermo stim hardcore i przed snam 200mg. Jest lepiej niz jakiś antydepresant. A razem z kawą ok 13 100mg PEA. POLECAM!
rchiro the best
  • 299 / 11 / 0
25mg? W ogóle coś czujesz?
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.