Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
Tej bezmózgi , probował ktoś tego RoA przy kannach ? bom pare min temu sie zastawiał jak to kurwa musi wypierdalac hahah
Galaktyczny Korsarz zaro ma sprobowac , czekam z niecierpliwosciom na to co napisze potem hahah
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1107 / 52 / 0
Kanna nie rozpuszczają się w wodzie wiec sniff jest bez sensu?
Chuj na kaczych łapach
  • 2428 / 90 / 0
ale kurwa tu nie chodzi o sniff tyko o vapo w locie rozgrzanej lufy w sensie ze calosc prochu saplona 1 jednego bucha
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1107 / 52 / 0
To nie widzę tu żadnej innowacji.
Chuj na kaczych łapach
  • 2428 / 90 / 0
No ale mi chodzilo o ciulow co majom tolerki na kanna jak ja na alfy... ewentualnie tumanow majoncych problem z prawidlowym waporyzowaniem... nie wiem kurwa nie znam sie na tych skurwiałych kannach...
  • 75 / 6 / 0
Chodzi o to że proch przelatuje przez rozgrzane szkło częściowo ulegając waporyzacji, a częściowo nie - i tak do nosa?

No, to też jestem ciekaw efektu.
Nie bierz synku słodyczy od nieznajomych.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.