Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
Tej bezmózgi , probował ktoś tego RoA przy kannach ? bom pare min temu sie zastawiał jak to kurwa musi wypierdalac hahah
Galaktyczny Korsarz zaro ma sprobowac , czekam z niecierpliwosciom na to co napisze potem hahah
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1107 / 51 / 0
Kanna nie rozpuszczają się w wodzie wiec sniff jest bez sensu?
Chuj na kaczych łapach
  • 2428 / 90 / 0
ale kurwa tu nie chodzi o sniff tyko o vapo w locie rozgrzanej lufy w sensie ze calosc prochu saplona 1 jednego bucha
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1107 / 51 / 0
To nie widzę tu żadnej innowacji.
Chuj na kaczych łapach
  • 2428 / 90 / 0
No ale mi chodzilo o ciulow co majom tolerki na kanna jak ja na alfy... ewentualnie tumanow majoncych problem z prawidlowym waporyzowaniem... nie wiem kurwa nie znam sie na tych skurwiałych kannach...
  • 75 / 6 / 0
Chodzi o to że proch przelatuje przez rozgrzane szkło częściowo ulegając waporyzacji, a częściowo nie - i tak do nosa?

No, to też jestem ciekaw efektu.
Nie bierz synku słodyczy od nieznajomych.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.