Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 879 / 189 / 5
Ja osobiście polecam Ruigrok. 20km od Amsterdamu. Zglosilam się w czwartek, w sobotę miałam transport. Wypłata co tydzień na koncie, zero opóźnień. Załatwiają Ci pracę, mieszkanie, transport do pracy i z pracy. Nie musisz znać żadnego języka obcego i robić nic poza pracą. Otaczają Cię sami rodacy. Koszt przejazdu jest odciagany z pierwszej wypłaty, więc na start nie potrzebujesz żadnych pieniędzy (tylko weź jedzenia na półtora tygodnia).

Za to odradzam VKVE, firma krzak.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 113 / 21 / 0
london5 pisze:
04 sierpnia 2017JackHollywod pisze:
Czy można znaleść, w Holandii na prawdę dobrą, oryginalną metaamfetaminę, (najlepiej w krysztale ale nie koniecznie) Eindhoven lub okolice, ktoś coś?
TAK, tak ! Najlepiej pytaj Czechów i Słowaków.
Ty poważnie z tymi Czechami i słowakami czy wkręt??? Gdzie trzeba podbić,mieszkam w Helmond 13 km od Eindhoven. Gdzie znajdę panów? Jakie ceny za grama i czy trzeba bardzo na wałki uważać??
  • 879 / 189 / 5
Nie wiem jak w Eindhoven, musiałbyś spytać karmawraca na przykład. Ale w Amsterdamie warto odwiedzać socjale. Miejsce gdzie siedzę bezdomni i dostają coś za darmo od państwa, ubrania, pranie, nocleg, chociaż tam się ciężko wbić nie będąc bezdomnym i nie znając ich. Najlepiej znaleźć punkt typu kawiarnia, gdzie siedzą i w spokoju piją darmową kawę oglądając tv i gadajac. U nas takie perfekcyjne miejsce jest na Haarlemmerstraat obok Centraala, ludzie na to "wolksbond" mówią. Jest tam kilku Czechów i rzeczywiście wyglądają jakby walili piko dzień i noc.

[mention]thomer[/mention] przepraszam, dopiero teraz weszłam na maila :-(
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 140 / 4 / 0
Jak mozna w Holandii zdobyc benzo? Moze byc nawet jakies rc benzo "na wszelki wypadek"
:old:
  • 879 / 189 / 5
Od bezdomnych. Tutaj naprawdę bezdomni są najlepiej obeznani i jednocześnie najmniej. Mają piguły, proch, kryształ, kule, a Ty się domyslaj co to znaczy. Nikt nie wie co to benzo, najlepiej jakbyś spytał o konkretny lek. Tak samo jak co drugi heleniarz tutaj nie wie co to opioidy.

Jakie miasto?
Trzymajcie się ciepło.
  • 1180 / 103 / 0
Uwaga! Użytkownik jan potocki jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 492 / 17 / 0
Wybieram się do Holandi na tydzień.

Czy dostanę w stacjonarnych 3MMC?

Co warto spróbować w stacjonarnych?
  • 863 / 122 / 5
Nie jestem pewny, ale 3MMC raczej nie dostaniesz w smartshopach , jedynie via www
Trufle :) Warto spróbować.
[ external image ]
  • 283 / 33 / 0
Nie ma szans na 3-MMC w stacjonarnym sklepie, w NL nie sprzedaje się chemicznych RC w smartshopach.

Co warto spróbować w smartshopie? Kaktusa, trufle, szałwie. Jeśli lubisz etnobotaniczne roślinki to będziesz miała tam ogromny wybór.
dawniej Anon
  • 113 / 21 / 0
Czy dostanę coś z pseudoefedryną w aptece w Holandii??
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.