ODPOWIEDZ
  • 147 / 18 / 0
Zamiast pianki do golenia polecam odżywkę do włosów - jeszcze większy poślizg i 0 zacięć.
  • 8 / 2 / 0
Na mydło w kostce leciutko rozmoczone w ciepłej wodzie też da się ogolić i o dziwo bez podrażnień
  • 1497 / 384 / 13
12 marca 2026Sophieee pisze:
Zamiast pianki do golenia polecam odżywkę do włosów - jeszcze większy poślizg i 0 zacięć.
stosowałem to mi takie haszcze wyjebaly, ze nożyczkami aż boby ścinałem

musi być coś na rzeczy ale to pewnie dlatego, że myje dupe częściej niż co poniektórzy buzię :patrzy:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 5903 / 1219 / 43
Panowie i Panie, golcie pachy, lato nadchodzi, niestety.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 50 / 11 / 0
A ja polecam krem do depilacji, fakt faktem jebie okrutnie ale nakłada sie na 10min I włosy schodzą razem z kremem xd nie trzeba sie meczyc
:nos: dzieki [h] za moje M <3 :nos:
  • 2077 / 511 / 0
Akurat pachy to spoko można ogolić w minutę one blade, ale do pozbycia się włosów z kutasa czy z dupy krem do depilacji najlepszy. Szczególnie te włosy z jaj są ciężkie do eliminacji maszynką bo tam nie ma równej skóry i łatwo się uciąć maszynką.
  • 50 / 11 / 0
+1 @KapitanAizen krem do depilacji to odkrycie mojego zycia XD nie dosc ze efekt sie trzyma dłużej niz maszynką, nie ma opcji by sie zaciąć a przy goleniu bikini jest o to łatwo, rzekomo osłabia włoski po regularnym stosowaniu, nie robi podrażnionych krost i nie trzeba sie tak namachać jak maszynką XD
:nos: dzieki [h] za moje M <3 :nos:
  • 5903 / 1219 / 43
Brawo Ty.
Cieszy mnie, że wątek założony przeze mnie nie umarł.

To zostanie po mnie na zawsze.
  • 168 / 37 / 0
Nie wiem, ja tam zawsze jak się golę to mam problem z wrastającymi włosami, a najgorzej jest po chemicznych kremach do depilacji.

Maszynka na żyletki to dla mnie był game changer. Tu mam najmniej problemów. Zwłaszcza jak do golenia używam oliwki dla dzieci.
  • 5903 / 1219 / 43
Ejże, toż to knajpa.
W dodatku przeze mnie zalozOna.

Pani Kwik, proszę zluzować zbroje i przywrócić mój ostatni post (dla dobra nauki).

Zluzuj trochę.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.