Ja tego osobiście nie stosuję, ale polecam zrobić ów eksperyment na sobie.
Co do higieny mycie to podstawa, to raz, a dwa to dobre perfumy.
Koniecznie.
08 stycznia 2025SerioSergio pisze: Panowie nie przesadzajcie z tym myciem i goleniem. Nie myjcie się przez tydzień, dajcie naturalnej florze bakteryjnej się odbudować i sama będzie wasze bakterie myła. A dodatkowo feromony. Jak ostro jedzie spod pach i z jajcec moze też być z odbytu to zdecydowanie odstraszy innych samców, ale samice będą się robić mokre jak tylko się zbliżycie.
08 stycznia 2025SerioSergio pisze: Panowie nie przesadzajcie z tym myciem i goleniem. Nie myjcie się przez tydzień, dajcie naturalnej florze bakteryjnej się odbudować i sama będzie wasze bakterie myła. A dodatkowo feromony. Jak ostro jedzie spod pach i z jajcec moze też być z odbytu to zdecydowanie odstraszy innych samców, ale samice będą się robić mokre jak tylko się zbliżycie.
No a tak poza tym to miałem znajomego co chodził ciągle z obsraną dupą i się dziwiliśmy czemu, w rozmowie wyszło, że nie wkładał nigdy trochę palca w dupę owiniętego papierem po sraniu, toteż potem od ruchu i temperatury ekskrementy wypływały z pieczary. No i wiadomo, osadzały się na włosach. Tak powstają digidongi, które podobno zwie się również bizonami (pewnie na Podlasiu). Potem wyrywał włosy z nimi na raz szarpiąc ręką przez papier. A potem się nauczył dupę wycierać jak człowiek.
A może ten drugi to byłem ja, nie pamiętam.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.