HHC

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Re: HHC
Nieprzeczytany post autor: Onside »
Kupiłem kiedyś kilka penow z HHC i jestem z nich zadowolony ale teraz nigdzie samego HHC nie mogę znaleźć :(. Wszystkie inne odmiany HHC-P itp. to nie moja bajka. Inaczej wchodzą a do tego mega gryzą w gardło.
@Bucciccait9 -Na mnie czyste HHC działa tak samo jak THC.
  • 51 / 5 / 0
@Bucciccait9 HHC wg mnie działa z mocą ok. 70% normalnego THC. Faza jest też płytsza i występuje mniejsza tendencja do schiz i paranoi.

Palilem HHC-O, HHC-P oraz THC-P. W porównaniu jest z nich najsłabsze, ale też najbardziej podobne do normalnego ziółka
adhibe rationem difficultatibus
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Onside »
To ja mam całkiem inne odczucia ale to może też kwestia dostawcy.
HHC-O, HHC-P dużo mniej klepało i okrutnie drażniło drogi oddechowe. Za to hhc jak bym zwykłego e-palił a wchodzi bardzo ok. Porównywalnie z MM jak i nie MM :)
Jedno i drugie u tego samego sprzedawcy w Czechach kupiłem .
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Lukasbak »
Mam pytanie. Kupiłem ostatnio vape z HHC, jak się okazało, i zapaliłem. Wziąłem około 2/3 buchów, niepełnych, takich po około 5/7 sekund. Sama faza była przyjemna, nic złego się nie działo, ale od 2 tygodni mam jakby kaca. Jestem zamulony, boli mnie głowa, kręci mi się w głowie, czasem nie wiem, co ktoś do mnie mówi. Lekko to ustało, ale nadal jest odczuwalne. Czy ktoś tak miał i czy to minie? Dodam, że to było moje pierwsze spotkanie z HHC, a palę raczej okazjonalnie, coś na zasadzie raz na miesiąc, raz na dwa miesiące. Czy ktoś miał podobnie i wie, co trzeba zrobić?
  • 2 / / 0
hcc
Nieprzeczytany post autor: Lukasbak »
Mam pytanie. Kupiłem ostatnio vape z HHC, jak się okazało, i zapaliłem. Wziąłem około 2/3 buchów, niepełnych, takich po około 5/7 sekund. Sama faza była przyjemna, nic złego się nie działo, ale od 2 tygodni mam jakby kaca. Jestem zamulony, boli mnie głowa, kręci mi się w głowie, czasem nie wiem, co ktoś do mnie mówi. Lekko to ustało, ale nadal jest odczuwalne. Czy ktoś tak miał i czy to minie? Dodam, że to było moje pierwsze spotkanie z HHC, a palę raczej okazjonalnie, coś na zasadzie raz na miesiąc, raz na dwa miesiące. Czy ktoś miał podobnie i wie, co trzeba zrobić?
  • 95 / 5 / 0
Można gdzieś jeszcze dostać hhc i czy ewentualnie hhc-p jest godne uwagi? Jakieś godne polecenia sklepy?

Do dyskusji na temat źródeł substancji służy dział Sprzedawcy+. Odpowiedzi na ten post będą nagradzane warnami. /surv
  • 758 / 140 / 0
Nieprzeczytany post autor: visitorQ »
@Lukasbak HHC lepiej unikaj. Wg mnie to nie jest slabsze od THC tylko mocniejsze, a profil dzialania kompletnie inny, bardziej toksyczny jak po jakiejs chemii. Pozniej przez kilka dni zostaje wlasnie taki kac.
  • 586 / 123 / 0
Kwestia osobnicza co do działania chyba w przypadku HHC jak przy THC.
Samo HHC osobiście wole przez mniej psychodelicznych efektów czyli mniej psychotycznych/lękowych akcji po spaleniu się.
  • 52 / 11 / 0
Wpadł mi w race vape pen z tym wynalazkiem. Wrazenia raczej pozytywne jednak są spore ruznice względem thc. Hhc jest znacznie mniej psychodeliczne praktycznie zadnych cevuw co przy zwykłej trawie mi sie zdarza czasami ale za to jest bardziej zamulające w pozytywnym sensie. No i mozna palić gdziekolwiek bez przypału nawet w tłumie ludzi co jest chyba największą zaletą.
  • 4 / / 0
A mnie zastanawia jak z kwestią legalności też mi wyskoczyła reklama w społecznościowych że można kupić w Czechach
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.