HHC

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
ODPOWIEDZ
  • 32 / 14 / 0
Do kolegów powyżej: cokolwiek wyżej niż hhc-p jest to już zwyczajne pchanie się w gips, porównywalne do zabaw z metamfetamina i heroiną, skoro hhc-p tak dobrze upierdala psychologicznie że od niebrania tego przez pół godziny jak jest sie w cugu od razu pojawia się emocjonalny zjazd, a potem ciężkie syndromy odstawienne typowe dla benzo i opio to co będzie dalej? To są środki raczej przypominające działaniem i potencjałem uzależniającym fentanyl niż trawkę.
Nie moralizuję, tylko ostrzegam, jest jeszcze wyjście.
  • 1 / / 0
Siema, szukam kogoś kto zna sie w temacie hhc/thcp w postaci oleju. Albowiem jestem w posiadaniu oleju hhc, thcp, cbd i postanowiłem je zmieszać ze sporą przewaga hhc. Napełniam tą mieszaniną juz wypalonego mojego starego dabpena i pale ją rekreacyjnie. Jeżeli chodzi o działanie to jest to idealne dla mojego organizmu, to jest to czego oczekiwałem od normalnego palenia. Zwykłe thc wywoływało u mnie głównie paranoje i otumanienie co przeszkadzało mi w codzienności. Ale tęsknie za suszem. Czy ktoś tu może wypowiedzieć sie na temat oblania suszu cbd olejem w takiej formie? Czy to ma wogóle sens? Czy działąnie bedzie równie efektywne jak w dabpenie? Jaka jest najlepsza i najefektywniejsza metoda na nasączenie suszu w oleju? Jest tu ktoś kto zna sie w temacie?
  • 47 / 4 / 0
Widzę, że nikt się nie odważył, wi3c sam napiszę receznję nowych kannabinoidów: HHCPO i THCPO. Kupiłem z Czech po 1 gramie suszu nasączonego 10 % owych substancji. Moc nie jest wcale większa od hhc-p natomiast czas działania jest o wiele dłuższy. THCPO w działaniu jest bardzo podobne do klasycznego THC (sativy) z tym, że działa nawet 24 godziny. HHCPO jest moim zdaniem nieco mocniejsze i bardziej przypomina hhc-p. Sedacja i euforia są bardzo mocne, natomiast prawie nie ma psychodeli. Ta substancja bardziej przypomina opioidy niż kannabinoidy, do tego czas działania taki sam jak wyżej. Najlepszą metodą przyjęcia jest zjedzenie w dowolnej formie. Czas działania jest taki sam jak przy innych sposobach, ale potrzeba mniejszej ilości i nie ma efektów ubocznych w postaci masakrycznie czerwonych oczu i suchości w ustach niemożliwej do zwalczenia. Ogólnie obie substancje oceniam bardzo pozytywnie, ale prawdopodobnie są bardzo uzależniające, tak samo jak euforyczne. @HoneyBear Prawdopodobnie będzie działać tak samo jak waporyzowane. Syntetyczne kanna są bardzo stabilne przez co metodą przyjęcia nie ma specjalnego znaczenia.
  • 5 / 1 / 0
Zamówiłem z czeskiej strony HHC-P żelki i teraz mama paranoję, bo najpierw sprawdziłem listę zakazanych substancji za kwiecień 2024 i nie ma tam HHC-P na liście, tylko HHC i HHC-O; ale na dole jest przypis, że zakazane są wszystkie stereoizomery tych substancji. Już zamówiłem paczkę z Czech przez GLS i teraz śledzenie przesyłki mi mówi, że znajduje się w Strykowie (rozumiem, że na magazynie). Dostawa opóźniona do 25 (paczka miała przyjść wczoraj), ale chyba z GLS to jest normalne, ale i tak strasznie się boję. Jaka jest szansa, że mogą przesyłkę sprawdzić i pójdę siedzieć? Ale debil ze mnie z tym nieuważnym czytaniem ustawy. Nigdy nie będę tak zamawiał paczki z Czech, kupować zwykłe zioło jest bezpieczniej nawet pod względem złapania przez policję.
  • 9 / / 0
Re: HHC
Nieprzeczytany post autor: 6xans »
hej, chcialem zamowic sobie 2g pena z hhc-p. Do tej pory palilem tylko thc i zastanawiam sie czy wogole sie w to pakowac. Seiro jest to takie mocne? Jest to wogole bezpieczne? Jakie sa efekty odstawienia? Czy moge mieszac to z setaloftem 50mg (1 tabletka rano). Prosze o szybka odpowiedz...

Co do posta wyzej, kolega kolegi zamawial sobie vape z hhc-p z XXX tak jak ty, wiec chyba bez przypalu ale dawaj znac.

ŹRÓDŁA
  • 5 / 1 / 0
Dotarło bez przypału, ale służba celna i co za tym idzie policja sprawdzają paczki zza granicy (w tym z Unii, czyli z Czech) randomowo, i zawsze istnieje ryzyko pójść siedzieć, bo tuż mają wszystkie twoje dane. Lepiej już pojechać do Czech i zakupić na miejsce i przywieźć, bo o wiele bezpieczniej.
Co do jakości to mam wrażenie że te żelki mają mniej substancji niż 5mg na żelek, bo w pierwszy dzień wziąłem jedną, i było to takie fajne, ale no nie za mocne. Jak wziąłem następnego dnia dwie żelki, to było na tym samym poziomie, i dopiero po dorzuceniu trzeciej był dobry haj. Szybko tolerancja leci w górę, ale normalne THC które też mam dalej działa, tylko jakby krócej. Działanie w ogóle słabo przypomina THC, bardziej jakby leci po ciele, uspokaja, przypomina kodeinę. Domyślam się, że działa na receptory opioidowe więc stąd mogą wynikać problemy z odstawieniem. Ja bym nie polecał, tak szczerze.
  • 47 / 4 / 0
Co do tych receptorów opioidowych, to mam podobne odczucie. Kiedy pierwszy raz zapaliłem hhc-p miałem bardzo dobry fizyczny haj, dokładnie taki jak po kodeinie. Czegoś takiego nie ma przy THC, HHC i HHC-O.
  • 186 / 27 / 0
26 czerwca 20246xans pisze:
hej, chcialem zamowic sobie 2g pena z hhc-p. Do tej pory palilem tylko thc i zastanawiam sie czy wogole sie w to pakowac. Seiro jest to takie mocne? Jest to wogole bezpieczne? Jakie sa efekty odstawienia? Czy moge mieszac to z setaloftem 50mg (1 tabletka rano). Prosze o szybka odpowiedz...

Co do posta wyzej, kolega kolegi zamawial sobie vape z hhc-p z XXX tak jak ty, wiec chyba bez przypalu ale dawaj znac.

ŹRÓDŁA
tak jest to tak mocne, ale tolerka sie szybko wyrabia jak palisz z pena jak smok, jak odstawiasz to moze byc nie ciekawie, po jednym dniu jak spalilem jednego bacisza z 200mg hhcp to z 3 dni odklejony chodzilem, ogolnie nie polecam. Jak mozesz pal naturala
dawka czyni truciznę
  • 32 / 14 / 0
@6xans vapowałem hhc-p w ciągu codziennie od rana do wieczora przez pół roku i z syndromów odstawiennych to przede wszystkim 2 tygodnie insomni, ciężkie stany depresyjne, wybuchy agresji, nieuzasadniony lęk, generalnie jest po takiej nieodpowiedzialnej zabawie coś na kształt odbicia po benzo, jak nie jesteś debilem i sobie tego użyjesz np. raz na dwa tygodnie to pewnie będzie spoko, gorzej jak pójdziesz moim tokiem myślenia czyli "przecież wzór chemiczny jest bardzo podobny do thc więc jest to elegancki i tani zamiennik dla naturki" bo zrobisz sobie krzywdę.
  • 37 / 2 / 0
Jeśli chodzi o susze HHC-o, HHC-p, itd to zdecydowanie nie polecam, jeśli ktoś nie ma dostępu do zwykłej baki, są to jakieś odpady z konopii włóknistych pryskane właśnie tymi kannabinoidami, jest tak chemiczne gówno że pomimo waporyzacji a nie palenia po 2-3 sesjach wieczornych zaraz z rana od razu czułem dosłownie rozpuszczalnik w gardle. Jeśli chodzi o samo działanie hhc-p to bardzo fajne wejście na ciało, przyjemny relaks, lekkie gastro, natomiast następny dzień, dwa są straszne jeśli ktoś ma natłok obowiązków, totalne zaburzenie pamięci, orientacji i zamulenie. Mam wrażenie że sama substancja może mieć bardzo długi okres półtrwania lub metabolity które oddziaływają mocno na wpływają na umysł.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.