HHC

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
A ile buchow ściągałeś z tego 95%
  • 109 / 31 / 0
27 czerwca 2023FanatykLekarstwa pisze:
Cześć,
W zeszłym roku pisałem, że HHC-O jest legalne, natomiast warto wyraźnie zaznaczyć, że od 5 maja 2023 roku, HHC-O tak samo jak HHC -> NIE JEST W POLSCE LEGALNE.
Witam, mam pytanie odośnie HHC-P. Z samym HHC-O miałem do czynienia jeszcze zanim zostało zdelegalizowane i unikając rozpisywania się, w skrócie napisze iż ta substancja jak najbardziej działa. Postanowiłem zamówić HHC-P jeszcze zanim dowiedziałem się o zdelegalizowaniu HHC-O, z racji deklarowanej przez producenta większej o rzędy mocy. Wydaje mi się, że HHC-P bardziej by mi podpasowało, ze względu właśnie na moc, oczywiście wychodząc z założenia iż ta faktycznie jest zgodna z opisem. Dopiero teraz przeglądając ten wątek dowiedziałem się o rzeczywistej delegalizacji HHC-O i jak wcześniej miałem zamiar zakupić HHC-P z powodu preferencji, tak teraz wychodzi na to że jest to jedyna opcja korzystania z HHC. Niestety nie miałem jeszcze styczności z "wersją P". Jak w przypadku "wersji O" spotkałem się zarówno z opiniami jak również, co najważniejsze, miałem możliwość przekonać się na własnych płucach, a może bardziej na własnej głowie, że to jak najbardziej działa, tak w przypadku HHC-P nie testowałem, ale nie spostrzegłem żadnych opinii o działaniu w odniesieniu do HHC-O lub niezależnie od tego.

Korzystał ktoś? Jak to się ma w odniesieniu do HHC-O i czy rzeczywiście moc jest jak utrzymują producenci kilkukrotnie lub nawet kilkunastokrotnie (!) większa? Ewentualne inne różnice w działaniu, długości, profilu lub na innych płaszczyznach. Dodam jeszcze że piszę tu o przyjmowanie za pomocą cartridga bo z tego co mi wiadomo taka forma jest najskuteczniejsza i najekonomiczniejsza.
Pozdrawiam serdecznie.
"Naznaczona blizną haju twarz narkomana"
  • 1 / 1 / 0
Jestem w połowie carta hhc-p od HT i powiem tak mocniejszy może i trochę jest, ale nie dużo a napewno nie kilkukrotnie czy kilkunastokrotnie mocniejszy. 3 buchy działają jak 4 może 5 hhc-o. Ht niestety nie podaje ile % hhc-p jest w ich penach więc może poprostu jest go dosyć mało. Gryzie w gardło podobnie co hhc-o może trochę mniej ale gryzie nadal mocno. Co do profilu i długości działania nie zauważyłem zbytnio różnic od zwykłego hhc-o może działa odrobinę dłużej ale to też nieznacznie
  • 24 / 1 / 0
Siema ja z innej beczki mam pytanie.
Jest coś takiego jak THC-P ponoc 4-5 krotnie mocniejsze od THC.
Na zagraniocznych stronach jest dostępne te THC-P.

Chciałem Was zapytać w kwestii legalności, czy THC-P jest w PL legalne?
  • 65 / 17 / 0
28 czerwca 2023mastablasta pisze:
27 czerwca 2023FanatykLekarstwa pisze:
Cześć,
W zeszłym roku pisałem, że HHC-O jest legalne, natomiast warto wyraźnie zaznaczyć, że od 5 maja 2023 roku, HHC-O tak samo jak HHC -> NIE JEST W POLSCE LEGALNE.

Jeśli ktoś w tym wątku zamierza się pytać czy z moją paczką będą problemy, czy coś, to TAK, mogą być problemy. Pod koniec roku 2022 GIF złożył do Ministra Zdrowia sugestię, żeby HHC-O też umieścić w wykazie substancji psychotropowych, środków odurzających oraz nowych substancji psychoaktywnych.

W kwietniu 2023 Minister Zdrowia wydał rozporządzenie w sprawie wykazu substancji psychotropowych, środków odurzających oraz nowych substancji psychoaktywnych, i umieścił również HHC-O razem z HHC w grupie I-P.

Nie ufajcie allegro i sprzedawcom zapewniającym o legalności. Nikomu źle nie życzę, mam nadzieję, że nikomu tu się nic złego nie przydarzy, ale bądźcie przygotowani w razie czego. Pozdrawiam.
Pisałem o tym wcześniej.
Nie mogę natomiast pojąć jak to jest że taki serwis jak allegro dopuszcza u siebie sprzedaż narkotyków :) Dalej można na różnych aukcjach dostać zarówno HHC jak i HHC-O.
HHC-P i H4CBD dalej legalne ale to jest kwestia czasu i też to dopiszą do listy. Pozostają greenout-y i dekarboksylacja CBD ;)
To dobrze, przynajmniej info już jest klarowne. Po prostu powiedziałem z tym wątku A to poczułem się odpowiedzialny powiedzieć B, a całego nie czytałem :)

Na ten moment używam greenoutow w różnych formach i w sumie nie potrzebuje szukać czegoś innego.
  • 109 / 31 / 0
@beret12345
03 lipca 2023beret12345 pisze:
Siema ja z innej beczki mam pytanie.
Jest coś takiego jak THC-P ponoc 4-5 krotnie mocniejsze od THC.
Na zagraniocznych stronach jest dostępne te THC-P.

Chciałem Was zapytać w kwestii legalności, czy THC-P jest w PL legalne?
Też czytałem o tym i jestem ciekaw faktycznego działania chętnie bym sprawdził. Jednak żeby nie było zbyt dużego offtopu to wątpie żeby było to w naszej kochanej kolorowej polsce legalne, no chyba że się mylę to od razu prosze linka do sklepu z tym
"Naznaczona blizną haju twarz narkomana"
  • 80 / 6 / 0
Na alledrogo do przedwczoraj też było. Jaki profil działania ma HHC-p ktoś testował? Ile na początek totalnie bez tolerki?
  • 223 / 24 / 0
Olejek HHC-P od salty ktoś próbował ? Ja byłem zadowolony z ichniego olejku HHC-O i kusi żeby zamówić ten z HHC-P
  • 80 / 6 / 0
Najbardziej zależy mi na informacji czy thcp lub hhc-p wchodzi na kardio? Jeśli tak to jak w porównaniu do THC?
  • 957 / 175 / 0
@cocosajkosajan nie wchodzi wgl,ja przy nerwicy lękowej nie czuje tego wgl.To jest całkiem inne działanie jak thc
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.