Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 16 / 6 / 0
Zdecydowanie puder. Pod każdym względem. Oczywiście jak dla mnie..
  • 626 / 121 / 0
Pojawił się niby nowy/stary sort: hexedron. Jaka jest różnica między hexenem a hexedronem? Też można vapo? Pzdr.
  • 4 / / 0
Witam. Dostarczono mi właśnie przesyłkę xxx. W gratisie dostałem też gram 4- CMC. Nigdy nie próbowałem Hexenu. Na dokumentacji, swoją drogą bardzo obszernej napisane jest że stężenie wynosi 100%. Wizualnie wygląda ślicznie. Piękne kryształki przypominające watę szklaną. W zapachu raczej bezwonny. Przy minimalnym kontakcie na języku gorzkie, cierpkie i szczepiące w język który drętwieje. Cholera chciałem się zapytać ile powinienem tego wsiąść na pierwszy raz ale w trakcie pisania zdecydowałem się spróbować wraz z kolegą małą kreseczkę. Jest dobrze, wchodzi bardzo przyjemnie, trochę przypomina ekstazy. Pozdrawiam.

Nie podawaj nazw sklepow stteetart
  • 9312 / 1809 / 2
Jak hexrn przypomina ekstazy TO NIE HEXEN.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1040 / 150 / 0
Tak jest, hexen raczej przypomina kardio amfetaminę krótkodziałającą i daje niewiele euforii.
  • 4 / / 0
Co racja to racja. 30 minut było fajnie a potem to już inna bajka. Kilka razy podchodziłem do tego jeszcze, myśląc, że może organizm musi się przyzwyczaić ale kończyło się tak samo. Uczuciem jakby krążył mi w żyłach proszek do prania. To nie jest dobre. Sam nie wiem czy warto w ogóle podchodzić do tego 4- CMC. Zainteresował mnie temat, alternatywy dla staroświeckich używek ale po tym dziadostwie nie jestem już taki pewien. Sorry za podanie nazwy sklepu. Rzeczywiście była o tym mowa.
  • 150 / 35 / 0
Próbowałam dzisiaj hex-en w pudrze od funky. Wg tego co wyczytałam na grupie wzięłam małą porcję i ostrożnie. Dał tylko efekt speedu, jak feta tylko krótkotrwały. I poleciała mi krew z nosa (nie z tej dziurki którą wciągalam,dodam,ze nie mam przećpanego nosa bo robię takie rzeczy bardzo okazjonalnie). Zastanawiam się co poszło nie tak
  • 1610 / 55 / 0
13 lutego 2019simer44 pisze:
Pojawił się niby nowy/stary sort: hexedron. Jaka jest różnica między hexenem a hexedronem? Też można vapo? Pzdr.
Hexen a hexedron to dwie kompletnie inne substancje ziomek. Masz nawet osobny temat
  • 491 / 62 / 0
czy wzięcie bombki 500mg pozwoli na spotkanie z postaciami z innych wymiarów, czy to jednak recepta na śmierć, a co najmniej poważne problemy zdrowotne? sort w jakości takiej, że bombki 150mg dawały spoko efekt, ale daleko od jakichś zwidów, psychoz itp.
  • 1628 / 196 / 0
To jest kurwa głupie przedawkować stymulant dla psychozy.

Identycznie byłoby z heroiną. Przestrzelić żeby doświadczyć near death experience.

Nie o taki hyperreal nic nie robiłem. Ludzie, opanujcie się...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".