Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 16 / 6 / 0
Zdecydowanie puder. Pod każdym względem. Oczywiście jak dla mnie..
  • 626 / 121 / 0
Pojawił się niby nowy/stary sort: hexedron. Jaka jest różnica między hexenem a hexedronem? Też można vapo? Pzdr.
  • 4 / / 0
Witam. Dostarczono mi właśnie przesyłkę xxx. W gratisie dostałem też gram 4- CMC. Nigdy nie próbowałem Hexenu. Na dokumentacji, swoją drogą bardzo obszernej napisane jest że stężenie wynosi 100%. Wizualnie wygląda ślicznie. Piękne kryształki przypominające watę szklaną. W zapachu raczej bezwonny. Przy minimalnym kontakcie na języku gorzkie, cierpkie i szczepiące w język który drętwieje. Cholera chciałem się zapytać ile powinienem tego wsiąść na pierwszy raz ale w trakcie pisania zdecydowałem się spróbować wraz z kolegą małą kreseczkę. Jest dobrze, wchodzi bardzo przyjemnie, trochę przypomina ekstazy. Pozdrawiam.

Nie podawaj nazw sklepow stteetart
  • 9326 / 1809 / 2
Jak hexrn przypomina ekstazy TO NIE HEXEN.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1040 / 150 / 0
Tak jest, hexen raczej przypomina kardio amfetaminę krótkodziałającą i daje niewiele euforii.
  • 4 / / 0
Co racja to racja. 30 minut było fajnie a potem to już inna bajka. Kilka razy podchodziłem do tego jeszcze, myśląc, że może organizm musi się przyzwyczaić ale kończyło się tak samo. Uczuciem jakby krążył mi w żyłach proszek do prania. To nie jest dobre. Sam nie wiem czy warto w ogóle podchodzić do tego 4- CMC. Zainteresował mnie temat, alternatywy dla staroświeckich używek ale po tym dziadostwie nie jestem już taki pewien. Sorry za podanie nazwy sklepu. Rzeczywiście była o tym mowa.
  • 150 / 35 / 0
Próbowałam dzisiaj hex-en w pudrze od funky. Wg tego co wyczytałam na grupie wzięłam małą porcję i ostrożnie. Dał tylko efekt speedu, jak feta tylko krótkotrwały. I poleciała mi krew z nosa (nie z tej dziurki którą wciągalam,dodam,ze nie mam przećpanego nosa bo robię takie rzeczy bardzo okazjonalnie). Zastanawiam się co poszło nie tak
  • 1610 / 55 / 0
13 lutego 2019simer44 pisze:
Pojawił się niby nowy/stary sort: hexedron. Jaka jest różnica między hexenem a hexedronem? Też można vapo? Pzdr.
Hexen a hexedron to dwie kompletnie inne substancje ziomek. Masz nawet osobny temat
  • 491 / 62 / 0
czy wzięcie bombki 500mg pozwoli na spotkanie z postaciami z innych wymiarów, czy to jednak recepta na śmierć, a co najmniej poważne problemy zdrowotne? sort w jakości takiej, że bombki 150mg dawały spoko efekt, ale daleko od jakichś zwidów, psychoz itp.
  • 1628 / 196 / 0
To jest kurwa głupie przedawkować stymulant dla psychozy.

Identycznie byłoby z heroiną. Przestrzelić żeby doświadczyć near death experience.

Nie o taki hyperreal nic nie robiłem. Ludzie, opanujcie się...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.