Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 34 / 2 / 0
12 listopada 2023raptureseeker pisze:
Zależy. Może inaczej rozumiemy znaczenie słowa "wjebany". Podaj mi swoją definicję, a ja Ci powiem czy u mnie to ma miejsce. Jak na razie opiaty nie doprowadziły do żadnej niebezpiecznej sytuacji w moim życiu (wliczam w to też zaniechanie podjęcia działań w różnych sytuacjach). Nie wpłynęły na moje życie zawodowe i rodzinne. Nie wiem co to skręt bo do niego nie dopuściłem (nie napierdalałem ciągów nigdy). Jedyne co mi nie wychodzi to trzymanie zapasu jak mam :) Co wyżej opisałem. Ostatni mój zapas to było 800mg morfiny i 600mg oksykodonu i to poszło w jakieś trzy miesiące. Potem miałem 2 mies przewry i kupiłem grama helu, który był ze mną 1.5 mies. Od wczoraj kolejna przerwa do następnego zapasu. Jeśli to nazywasz wjebaniem to spokojnie da się z nim żyć, choć moje pojęcie wjebania jest nieco inne (skręty i przerwy tylko po to aby tolerkę zbić)...
Moze, daj Ci bug, by tak bylo zawsze.
Lecz skoro masz no nie male zapasy jak dla kogos co bierze kode, no juz mi cos nie gra.
No pobudziles receptory, nie endogenne, kiedys sie odezwa. Np. Gdy bedziesz mial problemy i sie skumuluja, przypierdolisz. Chyba zes twardy.
Moze jestes 1 na 100 czego Ci zycze.
Tylko chyba Halik bedac wjebanym po "wyjsciu" potrafi raz na 2 lata puknac majke i nie wrocic o ile nie sciemnia.

Dalej jak powiedzial Layne Staley "narkotyki dzialaly na moja korzysc, pozniej to sie zmienilo"
U mnie tez tak bylo.

A napisalem tego posta poniewaz zauwazylem niescislosci.

Peace
  • 109 / 20 / 0
Zapasy trochę nie ze swojej woli robiłem. Chciałem spróbować a nie miałem możliwości kupić jednej piguły oxy czy ćwiary browna... Z kody to zrezygnowałem bo serio reakcja histaminowa (kurewne swędzenie i czerwony ryj) całkiem mi burzy fazę. Po prostu podjąłem głupią decyzję żeby zobaczyć jak to jest. Ale setup miałem dobry. Ponad 20 lat doświadczenia z używkami (bez większych problemów), w sumie ustatkowane życie rodzinne i bagaż mocnych i ciężkich doświadczeń (np. śmierć bardzo bliskiej osoby), które przeżyłem bez używek. Anyway ,po tych eksperymentach na razie mnie nie ciągnie do opio i dobrze. Teraz jestem pusty całkowicie i raczej mam ochotę się w jakieś stimy zaopatrzyć bo miałem dłuższą przerwę, niż w opio.... A coś z Tonego Halika chyba mam rzeczywiście hehe. Kiedyś liczyłem kraje w których jarałem zielsko i wyszło mi chyba 25. Przekaz z "Chłopaki nie płaczą" wszedł mi kiedyś za mocno :D Peace!
:liść:Wchodź na dach, łap promienie słońca, z tej perspektywy inaczej ziemia wygląda... :liść:
  • 553 / 117 / 0
Strzykawka i igła, jakie?
  • 459 / 44 / 0
Pytanie z tych idiotocznych . Da się tak podać H żeby zdechnac w błogostanie czy to jakiś mit złotego strzału a na koniec i tak się udusisz i cierpisz na koniec ?
  • 443 / 54 / 0
Po prostu zasypiasz a Twój organizm nie ma siły oddychać. Sądzę że to bezbolesna śmierć. Wiele ludzi po wyjściu z detoksów które biorą heroinę dożylnie niestety przedawkowuje. Organizm mają wyczyszczony z hery i biorą dawki które brali poprzednio gdy byli w ciągu i źle to się kończy.
  • 3170 / 363 / 0
Kilkanaście procent przedawkowań kończy się zawałem serca, a to jest BARDZO bolesne. Dodatkowo jeśli coś nie wyjdzie i jednak się obudzisz to jest szansa na trwałe uszkodzenie nerwów przez zbyt długie leżenie ciała bez ruchu w nienaturalnej pozycji, co też będzie w cholerę bolesne. Rozmawiałem kiedyś z gościem, który przeżył złotego strzała i mowił że tak pod koniec podawania jednak się nagle i z niewaidomych przyczyn rozmyślił ale było już za późno i powoli przez około minutę tracił przytomność w panicznym strachu przed śmiercią walczac o każdy łyk powietrza. Na jego szczęście miał ogromną tolerkę i to go uratowało.
  • 459 / 44 / 0
O cholera czyli z tym miłym i błogim złotym strzałem to totalny mit i nie ma czegoś takiego .
  • 459 / 44 / 0
Pewniejszy i lepszy brown z DE vs PL ?
  • 576 / 126 / 0
Nie ma takiej reguły, że z DE będzie na pewno lepszy. Można się zdziwić.
  • 553 / 117 / 0
22 grudnia 2023odbytniczy1991 pisze:
Pewniejszy i lepszy brown z DE vs PL ?
Na + na pewno polizei vs policja gdy okaże się, że jednak twój sprzedawca był obserwowany, jak i również jego klienci...
Zdaje się, że w De uzależnienie jako choroba jest traktowane również przez wykonawczą, tffu (władzę).
Z resztą to pewnie dotyczy dużych aglomeracji do których w PL aspiruje WWA.
Kolejna sprawa wyjebki ... Sytuacja raczej nieznana w DE.
Po Brown polecam de.
ODPOWIEDZ
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.