Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
ODPOWIEDZ
  • 11 / 1 / 0
mam cartrige-a z chyba 96% h4cbd gęste jak żywica jakaś i drugiego z 80% h4cbd i ze 3 razy testowałem tego 96 powiem tak hhc to to nie jest ale:

-działa całkiem przyjemne, relaks, chill uspokojenie ,które wyrażnie czuć po paru buhach i taka jakby wyostrzona świadomość.
uważam że nadaje się przed np.snem , lub w stresujących momentach życia codziennego
jak długo działa nie wiem ,zawsze paliłem przed snem:)

minusy:
- no właśnie jest jeden to bardzo zniechęcajacy ale może tylko na mnie tak działa mianowicie, bardzo dusi ale to bardzo! , drapie w gardło jak diabeł , kaszle się dusi jak nie wiem , aż problemy z odychaniem miałem , a dymu -pary bardzo mimo tego mało:( a lubia jak się ładnie kopci.

może 80% bedzie lepiej wchodził ale jeszcze go nie próbowałem
  • 195 / 61 / 0
Nie próbowałem H4 w postaci liquidu, ale testowałem hasz z H4CBD. W działaniu jak dla mnie to po prostu nieco mocniejsza wersja CBD. Osobiście wolę CBN, bo to dla mnie najbardziej relaksujący kanabinoid po ciężkim dniu, ale H4 też jest przyjemne.

No i całkiem fajnie kombinuje się z THCV.
  • 957 / 174 / 0
Mam takie pytanie czy ktoś próbował może H3CBN?
  • 3 / / 0
06 sierpnia 2023beret12345 pisze:
siema
zapytam was tak ktory susz z H4CBD was najlepiej zrobil? chodzi mi o sklep HH i jakie dzialanie to bylo bliskie THC czy nie bardzo ? jak jest po H4CBD ? czy to klepie mocno?

Mialem stycznosc z H4CBD ale z francuskiej stronki 4 lecz mieszane uczucie to bylo jak srednie CBD spac sie tylko chcialo po tym dajcie znać
Na reddicie ludzie pisza ze w duzych dawkach wywoluje dzialanie psychoaktywne, lecz w rzeczywistosci tak srednio. Czulem po zapaleniu spokoj wewnetrzny ale nie zauwazylem zadnego podobnego dzialania do THC
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.