Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
ODPOWIEDZ
  • 11 / 1 / 0
mam cartrige-a z chyba 96% h4cbd gęste jak żywica jakaś i drugiego z 80% h4cbd i ze 3 razy testowałem tego 96 powiem tak hhc to to nie jest ale:

-działa całkiem przyjemne, relaks, chill uspokojenie ,które wyrażnie czuć po paru buhach i taka jakby wyostrzona świadomość.
uważam że nadaje się przed np.snem , lub w stresujących momentach życia codziennego
jak długo działa nie wiem ,zawsze paliłem przed snem:)

minusy:
- no właśnie jest jeden to bardzo zniechęcajacy ale może tylko na mnie tak działa mianowicie, bardzo dusi ale to bardzo! , drapie w gardło jak diabeł , kaszle się dusi jak nie wiem , aż problemy z odychaniem miałem , a dymu -pary bardzo mimo tego mało:( a lubia jak się ładnie kopci.

może 80% bedzie lepiej wchodził ale jeszcze go nie próbowałem
  • 196 / 61 / 0
Nie próbowałem H4 w postaci liquidu, ale testowałem hasz z H4CBD. W działaniu jak dla mnie to po prostu nieco mocniejsza wersja CBD. Osobiście wolę CBN, bo to dla mnie najbardziej relaksujący kanabinoid po ciężkim dniu, ale H4 też jest przyjemne.

No i całkiem fajnie kombinuje się z THCV.
  • 959 / 175 / 0
Mam takie pytanie czy ktoś próbował może H3CBN?
  • 3 / / 0
06 sierpnia 2023beret12345 pisze:
siema
zapytam was tak ktory susz z H4CBD was najlepiej zrobil? chodzi mi o sklep HH i jakie dzialanie to bylo bliskie THC czy nie bardzo ? jak jest po H4CBD ? czy to klepie mocno?

Mialem stycznosc z H4CBD ale z francuskiej stronki 4 lecz mieszane uczucie to bylo jak srednie CBD spac sie tylko chcialo po tym dajcie znać
Na reddicie ludzie pisza ze w duzych dawkach wywoluje dzialanie psychoaktywne, lecz w rzeczywistosci tak srednio. Czulem po zapaleniu spokoj wewnetrzny ale nie zauwazylem zadnego podobnego dzialania do THC
ODPOWIEDZ
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".