Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, yerba mate.
Tytoń ma osobny dział → >LINK<
ODPOWIEDZ
  • 963 / 17 / 0
Czy guaranna i yerba mate można pić przy nerwicy czy powoduje nerwowość, lęki, zaburzenia rytmu serca?

Scalono -- 909

Jakie proponujecie zestawy z guranna rano na pobudzenie?
  • 4386 / 704 / 2117
z Yerbą. Najlepiej Pajarito solo, ewentualnie jak Cię słabo klepie, dorzutka guarany. Pajarito to mocny zestaw z guaraną, więc byłbym ostrożny. Samo Pajarito klepie bardzo mocno.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 44 / 14 / 0
Zakupiłem ekstrakt, sama guarana źle mi się kojarzy ze względu na jej rozpuszczalność.

Łatwo się rozpuszcza w wodzie, w smaku jest okej, trochę gorzkie.
Uwaga! Użytkownik A9Cyk0lUG7uG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / 4 / 0
Czy guarana działa na was tak samo jak kawa?u mnie działa wyraźnie lepiej i dluzej
  • 4 / / 0
Na mnie guarana działa dłużej i bardziej równomiernie, ale też dopiero po jakiejś godzinie od wzięciu tabletki z ekstraktem zaczyna działać. Dodatkowo łączę ją z L-Teaniną, żeby uniknąć rozedrgania i sprawdza się super. Tylko szybko rośnie tolerancja, więc biorę głównie kiedy mam gorszy dzień, nie codziennie
  • 17 / / 0
Sypie do zielonej herbaty i nic nie czuję.Mam guaranę w proszku.
  • 27 / / 0
Guarana guaraną, najlepszy jest z niej ekstrakt.
Uważam, że to najlepsze źródło kofeiny.
Działa o wiele lepiej niż kawa.

Dawkowanie: mikrołyżeczką dojapnie - popić.
Uwaga! Użytkownik J4WA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.