Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, yerba mate.
Tytoń ma osobny dział → >LINK<
ODPOWIEDZ
  • 963 / 17 / 0
Czy guaranna i yerba mate można pić przy nerwicy czy powoduje nerwowość, lęki, zaburzenia rytmu serca?

Scalono -- 909

Jakie proponujecie zestawy z guranna rano na pobudzenie?
  • 4338 / 701 / 2117
z Yerbą. Najlepiej Pajarito solo, ewentualnie jak Cię słabo klepie, dorzutka guarany. Pajarito to mocny zestaw z guaraną, więc byłbym ostrożny. Samo Pajarito klepie bardzo mocno.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 44 / 14 / 0
Zakupiłem ekstrakt, sama guarana źle mi się kojarzy ze względu na jej rozpuszczalność.

Łatwo się rozpuszcza w wodzie, w smaku jest okej, trochę gorzkie.
Uwaga! Użytkownik A9Cyk0lUG7uG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 47 / 3 / 0
Czy guarana działa na was tak samo jak kawa?u mnie działa wyraźnie lepiej i dluzej
  • 4 / / 0
Na mnie guarana działa dłużej i bardziej równomiernie, ale też dopiero po jakiejś godzinie od wzięciu tabletki z ekstraktem zaczyna działać. Dodatkowo łączę ją z L-Teaniną, żeby uniknąć rozedrgania i sprawdza się super. Tylko szybko rośnie tolerancja, więc biorę głównie kiedy mam gorszy dzień, nie codziennie
  • 17 / / 0
Sypie do zielonej herbaty i nic nie czuję.Mam guaranę w proszku.
  • 12 / / 0
Guarana guaraną, najlepszy jest z niej ekstrakt.
Uważam, że to najlepsze źródło kofeiny.
Działa o wiele lepiej niż kawa.

Dawkowanie: mikrołyżeczką dojapnie - popić.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.