Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Elwis :D nie zczaiłeś. Co do karmienia zwierząt psychodelikami to pamiętajcie, że nie wiadomo jak i jakie dawki na nie działają. Wydaje mi się, że koty mają po zielsku haluny - więc co dopiero mają po grzybach albo kwasie?
Bawiłem się z nim po trochę innej tryptaminie ale po grzybkach było by pewnie podobnie ;-) co tam ręce podrapane i pogryzione, czułem się jak zwierz :-D
Ja zawsze widzę coś magicznego w ich oczach, coś takiego jakby miały duszę. Na psychodelicznych fazach odbieram też je jakby miały charakter jak ludzie, jakbym ich rozumiał a one mnie:)
Ale no tak, mają wpływ na tripa.
Moje posty to fikcja literacka.
Jaszczurka budziła szacunek.
Mech był wysoce nonszalancki.
Rybek bym chyba nie zdzierżył...
A pies wprawił mnie w nie lada troskę - wyglądał, jakby w brzuchu miał 20-centymetrowy sześcian. U małego Beagle'a wyglądało to dramatycznie :rolleyes:
(Obiło mi się o uszy że pies synchronizuje akcje serca z wlascicielem to 3 dni na piko mogą być dla niej ciężkie... Dla mnie są heheheh)
Często wygląda na zdezorientowaną gdy biorę LSD lub grzyby. ketamina i spidy powodują że chowa się do swojej bazy pod łóżkiem. Co jakiś czas przychodzi położyć się obok mnie i tak w kółko. Pod łóżko i do mnie jakby przychodziła sprawdzać co ze mną.
Jak sięgam po talerz i karte żeby cos kreślić to przeważnie wychodzi z pokoju.
Podobnie zachowuje się gdy przeklinam lub unoszę głos. Chowa się wtedy pod łóżko.
Myślę że mój zwierz zauważa lub czuje że jestem w innym stanie świadomości. Powoduje to u niej czasem stres a czasem eksplozje energii do zabawy.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.