Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 72 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: marian485 »
keeda twoje to jakies psioki nie warto szamac.
Akodeen i jak tam sprawa sie przedstawia???mysle ze nawet jakto lyse sice to i tak za malo nic nie poczujesz pewnie....
Wszystko co powiedziałem na tym forum jest wyłącznie wynikiem mojej chorej i bujnej wyobraźni oraz tego co mi się przyśniło. Nigdy nie używałem oraz nie zamierzam używać nielegalnych substancjii..!!!
  • 425 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Keeda »
Keeda pisze:
http://yfrog.com/0nfoty097j
http://yfrog.com/0gfoty093j

szybka wyprawa :) Wydaje mi się że to nie to ale chce sie upewnić!
Łeeee;p ?! Takie same praktycznie tylko mniejsze...
Napewno marian sciepy nie wciskasz znowu? :finger:

edit:Niech mnie ktos inny upewni;p PLiss;p
Ostatnio zmieniony 21 października 2009 przez Keeda, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: deew »
keeda, psiaki i koniec kropka :finger:
  • 135 / 1 / 0
blind
Nieprzeczytany post autor: nostradamus »
Akodeen nie wiem o co tym ,,doświadczonym forumowiczom" chodzi ale masz zajebiste okazy łysic i tylko jeden bamboclat widzi że to nasze cudne grzybki. Olej to co piszą inni bo chyba naprawde mało jeszcze widzieli... pozdro i wracaj szybko w tamto miejsce zbierać ile sie da ;]

keeda: chłopie nawet nie pytaj tylko szamaj :D piekne zbiory ;]
Ostatnio zmieniony 21 października 2009 przez nostradamus, łącznie zmieniany 1 raz.
mushrooms rulez
  • 196 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: wenaone1 »
nostradamus, niektórzy mogą nie pojąć Twojego sarkazmu i poprostu wszamać te psiole. ani akodeen, ani keeda nie mają łysic. nie jedzcie tego, bo może się to skończyć niezłą sraką. ponadto, nostra, rozumiem Twoje zażenowanie aplołdami w tym topiku. czasem to się idzie za głowę złapać.
  • 425 / 4 / 0
EEE?? ktos tu mnie w huja robi? Nostradamusie?
  • 196 / 1 / 0
keeda. a moze czas zaczac filtrowac te wszystkie informacje, ktore zawarte sa w tym topiku przez SWÓJ rozum. czasem pomaga.
  • 425 / 4 / 0
Tylko ostatnio miałem takie same, tylko wieksze, i okazalo sie ze sa dobre?! Wiec ocb moze ty pofiltrujesz?!
  • 196 / 1 / 0
zwlaszcza te 2 strony wczesniej, zalaczone miniaturki. uważasz, ze to były łysiczki? ja nie sądzę. (te grzyby miałem na myśli, może źle mnie zrozumiałeś)
  • 4024 / 374 / 951
Nieprzeczytany post autor: pokolenie Ł.K. »
wenaone1 pisze:
nostradamus, niektórzy mogą nie pojąć Twojego sarkazmu i poprostu wszamać te psiole. ani akodeen, ani keeda nie mają łysic. nie jedzcie tego, bo może się to skończyć niezłą sraką. ponadto, nostra, rozumiem Twoje zażenowanie aplołdami w tym topiku. czasem to się idzie za głowę złapać.
O zbiorach keeda się nie wypowiadam, ale względem Akodeena o co biega? Że akurat Ty takich łysic nie widziałeś?

Nie wiem czy to jest jakiś wariant terenowy łysic tylko czy jakiś inne nieznane potocznej mykologii coś , tym niemniej są to psychoaktywne grzyby psylocybinowe.
Ostatnio zmieniony 21 października 2009 przez pokolenie Ł.K., łącznie zmieniany 1 raz.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.