Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Sam problem z zasypianiem to norma, mnie wycisza olejek CBD typu hemp shot. Jak łyknę 25 ml gdzieś tak w połowie tripa, to nawet zmienia nieco doświadczenie (ale subtelnie, nie jak dopiero co wciągnięta chmura), a po dwóch godzinach ułatwia zasypianie. Trzeba brać pod uwagę, że to wszystko mocno indywidualna kwestia i można czytać propozycje innych, nic jednak nie zastąpi metody prób i błędów by znaleźć własny złoty środek.
06 lutego 2023CieplaPoduszka pisze: @Kpina sproboj pojsc na krotki spacer na swiezym powietrzu zapalicprzed snem albo meliski . Jakiego "kaca" , mixujesz z
? Nie ma czegos takiego jak kac po grzybach ani zjazd , jest afterglow przepiekny .
Dlatego lubię mieć dzień wolny po tripie na regenerację.
The body or a conscious mind'
06 lutego 2023Kpina pisze: Ja mam ogromny problem z zaśnięciem. Grzyby biorę zawsze na wieczór. Gdy już ze mnie zejdzie biorę benzo ale nic to nie daje. Następnego dnia mam kaca
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).