Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 565 / 7 / 0
Hmm, jakos mi sie nie widzi metkat z grzybami. W ogole ketony z grzybami by sie nie skomponowaly moim zdaniem, jako ze glownie sa euforyzujace, pobudzajace, takie sztuczne, a przy grzybach sa takie naturalne w dzialaniu.
Dobrym miksem jest:
DXM+grzyby
homet+grzyby - niby dzialaja podobnie, ale roznica jest taka, ze jak o tym pomysle to juz mam mindufck
I polaczenia w/w + moklo
Wszystko=0
Pozdrawiam :)
  • 86 / 1 / 0
Słyszałem że grzybki i feta to też jest dobry mix ale wole tego nie testować
  • 332 / 38 / 0
Jedyne z czym łączyłem grzyby to marihuana. Zajebiście mi sie paliło podczas grzybowego tripa. Po zapaleni faza stawała się jakby bardziej 'przyjazna'. Natomiast alkohol po grzybach mi nie wchodził, 1 piwo piłem chyba 3 godziny.
Cash Rules Everything Around Me
C.R.E.A.M.
  • 272 / 2 / 0
SpeedyThc pisze:
Bardzo dobre połączenie i szczerze polecam. Do ok 200 mg prochu dojadłem 30 świezych prosto z łąki i mniej więcej wyglądało, to tak. Grzyby przytępiły proch, że nie byłem aż tak mocno rozkojarzony, a proch trochę złagodził opcje wizualne. Ale to co było najfajniejsze, to dzięki prochowi miałem wylew tak absurdalnych gadek, że w tamtym okresie pod względem absurdu chowały się calaki panoram, czy rowerów.
Jedyna opcja nieprzyjemna, to że o wiele mocniej wygina na starcie. Miałem odruchy wymiotne po samych grzybach ale tu to myślałem, że własne jaja wywiną mi się na lewo i je wyrzygam razem z płucami.
Acha, jakbyś próbował, to nie wal na raz, tylko walnij se prochu i dopiero za 3-5 h dojedz grzyby.
Uwaga! Użytkownik Thermogrip nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Ja mam takie pytanie, czy ktoś kiedyś mieszał grzyby z LSD, szukałem tego mixu już jakiś czas, nic konkretnego się nie pojawiło. A przymierzamy się ze znajomymi zeby to uskutecznic. Byłbym dźwięczny za uszczerbek informacji chociaż :)
Uwaga! Użytkownik kresio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Dobrą kombinacją jest powiedzmy 30-40 suszonych łysiców i pół kartona. Pierwiej atakujesz zibeny i jak już przemielesz wtedy makulatura. Instalują się pierwsze grzyby i odrobinę później papier. wizualnie zgrana kombinacja, zmiksowana psychodela. Może być ciężko odróżnić efekty kwasu od grzybów, występuje wręcz synergia związków, acz każdy to odczuwa inaczej. Smacznego, zdaj relacje ;)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 3129 / 26 / 0
Zachodzi mocna synergia między grzybami a LSD, Magia grzybów + analitycznośc i headspace LSD, jednak spora szansa na krzywe jazdy, wiec zadbajcie o bardzo dobre s&s. Piszę tego posta na podstawie kilku raportów, które przeczytałem. Np ten pokazuje, jak lipne s&s może zmiażdżyć przy tym miksie: http://www.bluelight.ru/vb/showthread.php?t=513607

Przy niższych dawkach obu substancji nie odczujesz zbytnio wybijania się ani jednej, ani drugiej substancji.
High, how are you?
  • 1530 / 9 / 0
Thermogrip pisze:
SpeedyThc pisze:
Bardzo dobre połączenie i szczerze polecam. Do ok 200 mg prochu dojadłem 30 świezych prosto z łąki i mniej więcej wyglądało, to tak. Grzyby przytępiły proch, że nie byłem aż tak mocno rozkojarzony, a proch trochę złagodził opcje wizualne. Ale to co było najfajniejsze, to dzięki prochowi miałem wylew tak absurdalnych gadek, że w tamtym okresie pod względem absurdu chowały się calaki panoram, czy rowerów.
Jedyna opcja nieprzyjemna, to że o wiele mocniej wygina na starcie. Miałem odruchy wymiotne po samych grzybach ale tu to myślałem, że własne jaja wywiną mi się na lewo i je wyrzygam razem z płucami.
Acha, jakbyś próbował, to nie wal na raz, tylko walnij se prochu i dopiero za 3-5 h dojedz grzyby.
Nie wiem czy to jest bezpieczne. Feta to chyba słabe imao. Na lekach z tej grupy zjedzenie grzybów, kwasa, pixy = śmierć.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 3129 / 26 / 0
To jest bezpieczne. Przecież maoi używa się do podbijania działania grzybów / LSD i ogólnie agonistów receptorów serotoninowych. MDMA ma inny mechanizm działania i tu już byłyby problemy z łączeniem z MAOi.
High, how are you?
  • 142 / 1 / 0
MDMA z grzybami skomponowalo sie po prostu nieziemsko.
grzybki juz w sumie słabły ale po dodaniu kryształku wizualizacje wróciły ze zdwojoną siłą.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.