najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 218 / / 0
mieliscie to juz? jakie wrazennia? jakies wskazowki co do jej uprawy?
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mariomario »
ja mam 4 sztuki, idzie 27 dzien 12/12 maja ok 0,5 m albo i wiecej w porownaniu do easy budow ktorych mam2 szt to grejfruty to kolosy - nic dziwnego to sativa.
ale rzeczywiscie stabilnosc grejfruta to 65chyba procent, trzeba regularnie mu dostarczac wody pozywienia bo liscie zolna dolne usychaja itp. a tak ogolnie to zaczyna puchnąć no i z 4 na 4 wyszly żenskie wiec wsszystko ok zobaczymy jak plony :D
  • 218 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kruczy »
a jak z zapachem? intensywny? podobno podchodzi lekko pod kawowy, to prawda? jakiej techniki stosujesz, podobno zalecany jest SOG.
  • 51 / / 0
Nieprzeczytany post autor: safo »
chyba do większości odmian jest "polecany" sog (plony z m2 są z założenia przy stosowaniu sea of green). czyli musiałbyś mieć dorodną matkę na klony etc. jest to dośc czasochłonne :-p. jeżeli twój box nie jest zbyt niski obejdzie sie bez róznych technik ;-)
Uwaga! Użytkownik safo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mariomario »
zapach niewiem nieznam sie na zapach ale czuc ale nie mocno zobaczymy jak bedzie pachniec w kolejnym miesiacu (ostatnim)
  • 89 / / 0
Nieprzeczytany post autor: koyot »
Ja posiadam 2xgrapefruit i klona gf sa w 52 dniu flov 12/12...zapach stnowony na vegu jak i na flov...kawowo-cytrusowy, kwasny...choc nie wiem w jakie slowa ubrac zeby zapach dobrze okreslic...na pewno nie jest mocny na vegu jak i na flov...
duzy plon z niej jest...łądnie sie rozgałezia gesto....na scrogu mialem duzo z nia roboty w porownianiu z Chrystal ale i tez plon bedize od niej wiekszy...
posiada ładnie duzo zywicy choc nie tak duzo i nie tak klejaca jak u chrystal :scared:
klon GF jest mniejszy od klona CH ale to pewnie przez to ze dałem GF do doniczk 1litrowej a dopeiro jak sie juz gniotła z tydzien dałem do 2l bo od przesadzaenia nic nie urosła w gore tylko troche napuchła i stwrdniała...
fotki rzuce to jest 48dzien flov choc klony sa troche opoznione plus jedna gf ktora miala wypadek...bo w po trenowaniu lst podlałem i zrosiłem...łodyzka tak dostała wilgoci ze sie odkleiła w miesjscu gdzie był onajwieksze napiecie po nagieciu....odłamały sie 2pietra z 5ciu :#:

http://img64.imageshack.us/my.php?image ... ttt0wq.jpg gf
http://img513.imageshack.us/my.php?imag ... ich2po.jpg
pierwszy klon gf potem klopn chrystal i w tle chrystal
Uwaga! Użytkownik koyot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DRAKOS »
Jakie dokładnie podłoże sporządziłes pod tego Grapefruita ??
Uwaga! Użytkownik DRAKOS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 89 / / 0
ziemia uniwerslana, perlit w stosunku na tzw oko gdzies 80/20 plus troche karemzytu (5%),
karemzyt w stosunku 50/50 z ziemia na same dno...
dolomit 1lyzka na 1-1,5 litra mieszanki
Uwaga! Użytkownik koyot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DRAKOS »
jakiej wielkosci masz ten scrog (chodzi o rosline )dł x szer ?? mi zostala jedna dobra roslina z 4 i chyba mój problem rozwiazałem czyli pozostale 2 roslinki byly za blisko św.kompaktowych i sie przegrzaly jedna jeszcze zyje stozek wzrostu zieloniutki moze jeszcze cos z niej bedzie ,ale te listki 2 pieterka nie sa takie ładne jak w tej zdrowej ....ja mam boxa 25cmx 45cm to czyli moze jeden grapefruit mi styknie ;)
Uwaga! Użytkownik DRAKOS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 89 / / 0
szkoda 3 gf...ale wypadki sie zdarzaja przez co człowiek sie uczy ...mam 0,35m2 i 3 rosl i w dziurze dwa klony czyli jedna roslina zajmuje 0,1m2 srednio

mozesz smiało przedłuzyc vega do 40dni choc wszytko zalezy jak sie planta bedzie rozwijała do 60?

z drugiej, jesli bedize rosła mozesz porobic klony...i pokombinowac tak zeby do boxa zmiesciła sie 10litrowa donica plus tyle ile sie da 2litrowych doniczek na klony...

ps lepiej nie smiecic tutaj topicow i nie robic z nich offtopow, słuzby porzadkowe nowego hypcia szybko sie denerwuja z tego powodu :-p predzej takie rozmowy na PM albo w teamcie do rozmow pzdr
ODPOWIEDZ
Newsy
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad

Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.