Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 773 / 177 / 0
Oczywiście że nie, jako że GBL jest w Polsce nielegalny. GBL szczypie hmm... jak spirytus? Może gorzej. W najlepszym przypadku to BDO, chociaż obstawiam jakiś toluen ew mieszankę popularnych rozpuszczalników, może to też być ksylen etc. W każdym razie nie polecam tego pić, wdychać. Używaj zgodnie z przeznaczeniem.

Dodam że GBL nie ma zbyt intensywnego zapachu. Mi się kojarzyło jakby z lateksem, prezerwatywami? Coś takiego.
  • 5774 / 1182 / 43
A dla mnie to zawsze miał taki maślany zapach.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 56 / 1 / 0
Ta wiertarka i w głowie i walka o kazdy odd3ch przy jednoczesnej 100% (!) świadomosci przy przedawkowaniu.. zrozumie tylko ten kto to przezyl.Nic nie odcina,nie znieczula,nie zniekształca mysli ani uczuć,a jednoczesnie jestem nieziemsko naćpany,jestem w pelni swiadomy kazdej jednej sekundy co przy przedawkowaniu zmienia sie w horror
  • 151 / 23 / 0
To ile Ty polaleś?

Jak polałem 4ml rekordowo i 300mg 3cmc to była czysta ekstaza, leżałem i nie mogłem się ruszać tzn podnieść z łóżka xd kurwa a to w dzień bylo, dobrze że mnie nikt wtedy nie widzial %-D

Edit: może warto wspomnieć że oddech był bardzo płytki jakbym dyszał coś w tym stylu.

Edit2: No i może dodam dla jasności że to już była nta polewka a tak po 3ml już lałem wcześniej+3cmc i było git. No i w sumie ten oddech płytki to w ogóle wtedy nie przeszkadzal i czułem się wyśmienicie %-D

Gorzej się zrobiło w momencie gdy braklo mi napoju i zacząłem pić giebla z wodą to żołądek dostał po dupie bo brzuch bolał. Pewnie też dołożyły cegiełkę jakieś spływy ketona.
Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2025 przez AngelSentinel, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik AngelSentinel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 773 / 177 / 0
Mój były kumpel jak ja przybiłem gwoździa po ziole raz wypił mi plus minus 25ml GBL. Wcześniej dhcki zajadaliśmy klonami.

Nigdy więcej ćpania z idiotami. Czego i Wam życzę.
  • 151 / 23 / 0
Jak to się skończyło?
Uwaga! Użytkownik AngelSentinel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5774 / 1182 / 43
Mój rekord to 10ml w ciągu dwóch godzin.
I nie zasnąłem.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 5071 / 867 / 0
Ja wypilem raz jak wyzej bo chcialem usnac chociaz 2 h w ciagu i jak na zlosc nie odcielo. A w lustrze jak spojrzalem to jedno oko na maroko drugie na kaukaz . To bylo smażenie mozgu .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 39 / 3 / 0
Czy GBL tak samo jak alkohol resetuje lecznice działanie SSRI?
  • 223 / 33 / 1
@darequ Nie :)
Narkotykom mówię nie wiem. Nie odpowiadam na pytania o źródła na PW.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.