Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 121 / / 0
Najlepiej od razu ładuj tylko w celach towarzyskich i nie pij do ściany. Ale to nie znaczy, że zmienisz podejście. alkohol też się piję na początku z porządnymi kolegami, a potem zaczynasz się ukrywać, aby było jak najwięcej dla Ciebie :) Tylko, że po GBL pewnie nie powiesz ''ja już więcej nie piję''.
  • 887 / 11 / 0
Nie przerwiesz ot tak weekendowego ciągu, po takim ciągu bedziesz czuł się masakrycznie źle do tego chęć dorzucenia kolejnej dawki będzie ogromna, no i pewnie będą występować problemy ze snem co skutecznie umożliwi ci droge do 24/7
Raczej idź w droge polewka max raz dziennie
  • 1174 / 22 / 15
Jak ja już nie mogłem powstrzymać chęci polania sobie w samotności, to ustaliłem sobie górną granicę 1 ml. Z czasem polewałem ten 1 ml co parę godzin. Ale zawsze tylko 1. Dawki rekreacyjne to u mnie co najmniej 1,5. Może dzięki temu udało mi się jakoś wyjść z ciągu 2-miechowego bez żadnych komplikacji. Wspomagałem się 5-HTP.

Ogólnie początkującym polecałbym ustalenie sobie jakiegoś limitu... czasowego/ilościowego/częstotliwościowego, cokolwiek, byleby to zmniejszało ryzyko ciągu.
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
piłem ten wynalazek 3 razy. za każdym razem około 1,3 ml. Chyba mogę powiedzieć, że mam szczęście i nigdy się w giebla nie wpierdolę. Powód? Jedno z większych gówien do ćpania z ćpanych prze ze mnie w 36 letnim żywocie. Zawroty głowy, mdłości, prawie że rzyganie. ZERO euforii. Ktoś pisał, że euforia po gieblu bliska jest tej mefedronowej. No kurwa. lol. I do tego dzień po - masakra. Najgorsze gówno do ćpania. Przynajmniej felgi wyglancuje w furze resztą tego syfu.
  • 602 / 59 / 0
Zmniejsz dawki, polej 1ml i wtedy zobacz. GBL ma to do siebie że przy pierwszych polaniach przewaznie działa hujowo.
  • 6193 / 439 / 12
Jak chyba większość depresantów. Opio też tak mają - na początku spodziewasz się fazy, jak to wszyscy opisują (jeśli ktoś nie wie, jak - dział http://talk.hyperreal.info/opioidy.html zaprasza). Przychodzi co do czego - wyrabianie receptorów, nie ma nic. Pozostaje po tym jakaś niechęć.

To chyba jakiś mechanizm obronny organizmu, mówiący w jakiś sposób "po co Ci to?". Trzeba iść w zaparte, by przez niego przejść. Być może to także kluczowy moment, by się zreflektować i nie wpieprzać w ten szajs.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1513 / 26 / 0
Na mnie za pierwszym razem zadziałał świetnie i znam przypadki osób które miały tak samo więc to nie reguła. W porównaniu do opio początkowe efekty G były dla mnie dużo bardziej atrakcyjne niż koda (i jeśli nie efekty uboczne/tolerka/zanik magii to by ją przebijał nadal. prawdopodobnie mam zjebane enzymy do kody)
mr_b∩ʁbꞁө
  • 6193 / 439 / 12
Ja też sobie dwójeczkę polałem na pierwszy raz i mnie zmiotło. ^_^

Nie każdy ma taki mechanizm, najwyraźniej. Mam kolegę, co go koda klepnęła od razu (więc są wyjątki od mechanizmu). Przy GBLu mogą być wyjątki z mechanizmem.

W sumie - nieważne.

Przez te "pierwsze razy" przypomniałem sobie swoje własne. Ooooj, polałbym sobie... Cóż, czekam do czerwca - przerwa. :rolleyes:
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1425 / 81 / 0
Po prawie rocznej przerwie kupilem 100ml i przez 5 dni pilem po 8-10 ml usypiajac sie chlorprothixenem i hydroksyzyna. Szczerze mowiac nawet mi sie nie chcialo zbytnio tego kupowac bo jednak dluga przerwa odwirowala mnie od tego co bylo wczesniej. Fajne efekty bardzo szybko zniknely a pojawilo sie uzaleznienie fizyczne. lipa jednym slowem, gra nie warta swieczki, bo jak mam to momentalnie sie uzalezniam a efekty slabna, do tego za bardzo sie zmieniam po tym, a odpierdalac fazy to mi mowiac delikatnie juz raczej nie wypada.. reszte oddalem.
  • 28 / / 0
Witam ludki

Ja pije cały czas 20ml/24h/5miesięcy. Cały czas świat jest piękny ale od paru dni jest coś nie tak.Dużo sobie wkręcam np. patrze na wode i wyobrażam sobie gdzie ją pakują,gdzie rozlewają,teraz pisze i patrze na lapka to od razu wizja jak go składają w dellu itp itd. Nie wiem może to przez mieszanie ze stymulantami tzn. piłem napoje energetyczne na siłownie(boostery tlenku azotu) a najbardziej siadła mi psycha ostatnimi dniami ak pijałem L-glutamine pełni ona funkcję modulatora hamującym efektem GABA.Od tych czasów zaczeło się coś nie halo.
To wkręt że przez to czy przekroczyłem jakiś pułap?
Uwaga! Użytkownik maulczynski jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.