Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 2244 / 381 / 0
Nigdy nie zapłaciłem za seks

Spam, kolejne takie wywody i ban na 72h. D5
  • 757 / 438 / 0
A ja zapłaciłem, i co z tego? Oto w tym właśnie chodzi.
Chciałeś się dowartościować, czy co bo nie rozumiem.
  • 11 / 6 / 0
Jestem kobietą i w temacie chemseksu siedzę od przeszło roku. Miałam okazję spróbować kilku różnych substancji (z różnym skutkiem) z kilkoma różnymi partnerami, dlatego wydaje mi się że mam już pewien zasób doświadczeń, ale również potrzebę kolekcjonowania kolejnych. Z przyjemnością poznam kogoś kto zechce mi w tej podróży towarzyszyć.

scalono - WRB
23 października 2023Czoug pisze:
Jest dużo platform tylko trzeba umiejętnie korzystać: badoo, telegram, tinder - generalnie te mi przychodzą na pierwszą myśl ale tak naprawdę to whoreva, pewnie nawet na fb czy dc sie znajdą jakieś tajne grupki.
Od przeszło roku korzystam z randkowych aplikacji (Tinder, Datezone, Zbiornik) i pojęcie chemseksu jest tam albo w ogóle nieznane, albo jest słowem tabu. Można znaleźć kilka grup tematycznych poświęconych "ćpaniu i ruchaniu", ale chodzi głównie o handel, wspólną masturbację, cyber seks lub w najlepszym wypadku wspólne delektowanie się "kryształem" - o nic więcej. Ludzie którzy mają większe pojęcia na ten temat po prostu nie są tam obecni, lub ja mam wyjątkowego pecha. Poznałam kilka osób które w miarę świadomie korzystają z XTC lub koksu a nawet mety, ale to są pojedyncze przypadki. Zresztą dlatego trafiłam tutaj – tamte serwisy po prostu mnie rozczarowały.

scalono - WRB
23 października 2023Termos789 pisze:
Prędzej się będziecie chłop chłopa w kakao walić niż wam jakakolwiek samica napisze w taki sposób %-D
Wiem że chemsex wywodzi się ze społeczności gejowskiej, ale uważam że to krzywdzący stereotyp i kobiety mają takie samo prawo korzystać z "chemicznych udogodnień" po to żeby poszerzać zakres swoich doświadczeń, które niejednokrotnie bywają o wiele bogatsze niż u płci przeciwnej. Znam to z autopsji.
  • 757 / 438 / 0
Oho, teraz nastąpi spam wszystich beta ketonowych koniojebcow na priv %-D %-D
  • 824 / 247 / 0
21 marca 2024typitypiarka pisze:
Wiem że chemsex wywodzi się ze społeczności gejowskiej, ale uważam że to krzywdzący stereotyp i kobiety mają takie samo prawo korzystać z "chemicznych udogodnień" po to żeby poszerzać zakres swoich doświadczeń, które niejednokrotnie bywają o wiele bogatsze niż u płci przeciwnej. Znam to z autopsji.
Przecież ja zupełnie nie o tym a o fakcie, że anonsowanie się powyższych panów na hyperrealu na kilometr śmierdzi desperacją i koniobijstwem. Nie wyobrażam sobie jak kobieta o zdrowych zmysłach widząc taki post anonimowego xMaćka2003xPL pomyśli że to dobry kandydat by przejechać pół Polski a następnie spotkać się z nim w zamkniętej przestrzeni w wiadomym celu.
Co do tego czy ty jesteś faktyczną kobietą, trollem, zboczeńcem który poluje na świeże mięsko albo policyjną zasadzką to koło chuja mi to lata bo i tak nie ma możliwości by to sprawdzić.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 5 / 4 / 0
21 marca 2024typitypiarka pisze:

Od przeszło roku korzystam z randkowych aplikacji (Tinder, Datezone, Zbiornik) i pojęcie chemseksu jest tam albo w ogóle nieznane, albo jest słowem tabu. \
My znaleźliśmy na zbiorniku parę profili par co wprost piszą o chems (wsumie u nas też tak jest :P )
  • 11 / 6 / 0
No tak, co innego sobie pisać, a co innego się spotkać, tak żeby do czegoś mogło faktycznie dojść. Bo fantazjować to sobie można o czym się tylko zechce, a będąc anonimowym można być KAŻDYM i robić WSZYSTKO. Mnie to chyba po prostu nie wystarcza.
  • 5 / 4 / 0
Co tu dużo pisać, rzadko się spotykamy w większym gronie ale zapraszamy na priw ;)
  • 0 / / 0
Kto ma ochotę na spotkanie z parką?
  • 36 / 13 / 0
Powodzenia mordki co się tu anonsujecie. Nie lepiej sobie znaleźć kogoś normalnie na imprezie? Ludzie, wyjdźcie do ludzi. Jak ktoś coś dziabnie z tobą na imprezie to po prostu weź numer telefonu. Zwykle na dziabanie z sexem też ma ochotę. Czy normalne kontakty międzyludzkie są aż tak trudne, piwniczaki? W dodatku, jak poznacie kogoś osobiście to nie traficie na typa od którego wali stulejarstwem na kilometr albo stukilową lochę z ubytkami w zębach :trucizna:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.