31 marca 2017Anon pisze: To amfetamina w paście rozcieńczona w metanolu.
PS. Najlepiej to w ogóle się nie trudź dla tej pseudofazy, chyba że bardzo chcesz mieć tę roślinę w CV.
PS2. Następnym razem pytaj w wątku o bieluniu lub utwórz post w Magiczny Ogród > Inne > Psiankowate.
27 września 2017STR88 pisze: Przejdź się do miasta, ludzie często mają ozdobnie w ogrodach. bieluń owocuje od sierpnia do zimy.
PS. Najlepiej to w ogóle się nie trudź dla tej pseudofazy, chyba że bardzo chcesz mieć tę roślinę w CV.
PS2. Następnym razem pytaj w wątku o bieluniu lub utwórz post w Magiczny Ogród > Inne > Psiankowate.
dobrze ze nie mozesz znalezc
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Ja zawsze znajdowałem bielunia u ludzi w ogródkach, prędzej czy później znajdziesz.
Sent from my PRA-LX1 using Rozmowy Hyperreala mobile app
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.