31 marca 2017Anon pisze: To amfetamina w paście rozcieńczona w metanolu.
PS. Najlepiej to w ogóle się nie trudź dla tej pseudofazy, chyba że bardzo chcesz mieć tę roślinę w CV.
PS2. Następnym razem pytaj w wątku o bieluniu lub utwórz post w Magiczny Ogród > Inne > Psiankowate.
27 września 2017STR88 pisze: Przejdź się do miasta, ludzie często mają ozdobnie w ogrodach. bieluń owocuje od sierpnia do zimy.
PS. Najlepiej to w ogóle się nie trudź dla tej pseudofazy, chyba że bardzo chcesz mieć tę roślinę w CV.
PS2. Następnym razem pytaj w wątku o bieluniu lub utwórz post w Magiczny Ogród > Inne > Psiankowate.
dobrze ze nie mozesz znalezc
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Ja zawsze znajdowałem bielunia u ludzi w ogródkach, prędzej czy później znajdziesz.
Sent from my PRA-LX1 using Rozmowy Hyperreala mobile app
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).