Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 555 / 2
Na przykład na dole. Biorą długie chorobowe i cpaja ile wlezie. Panstwowa praca na dole kopalni, później ratują się zwiazkami zawodowymi, aby ich nie zwolnili porobia pare miesiecy i znowu dlugie chorobowe na zug z żoną i tak w kółko.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / 2 / 0
Na policji XD
  • 1509 / 223 / 0
Wyczujcie to, ktoś dał mi tyrę w biurze podróży. XD I nawet dają mi pieniendze do noszenia do banku. Ufają mi!
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 182 / 34 / 0
Jakieś programowanie na zlecenie, a tak to student medycyny także służba zdrowia, pozdrawiam ;p Niestety nie mam jeszcze swoich recept , ach jaka szkoda
  • 182 / 34 / 0
29 stycznia 2019LittleQueenie pisze:
Z elektrotechniki. A ja się tak znam na prądzie jak na balecie rosyjskim...
Podziwiam i pozdrawiam , studiowałem na Matmie i Fizie także zazdro
  • 87 / 19 / 0
Konstruktor maszyn/energetyka, opio i praca w moim wypadku to rzeczy wykluczające się szczególnie gdy opio jest odpowiedzią na stresogenne sytuacje - głownie dlatego położyłem parę miesięcy temu własne biuro projektowe które całkiem nieźle prosperowało jednak kilkuletni ciąg to było za dużo.
Obecnie wracam do siebie jako pracownik etatowy (co w moim wypadku jest zbawienne - 8 godzin pracy, mogę się skupić jedynie na pracy projektowej bez użerania się z księgowością, klientami, finansami itd. jak to w własnym biznesie).
Uwaga! Użytkownik Qac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1997 / 120 / 0
Inżynier w GAFA. Co prawda nie grzeje teraz, ale najtrudniejsza cześć rekrutacji zaliczałem na zgięciu po tym jak złamałem abstynencje. To było ponad rok temu. Jednak opio mają jeden spory plus - nie są neurotoksyczne, a przynajmniej nie tak jak inne dragi. Poza pustką emocjonalna i generalna anhedonią to jestem całkiem w formie. Z drugiej strony - zaczęło mi się układać dopiero po odstawieniu. Wnioski pozostawiam wam.
  • 3537 / 577 / 1
A gdzie złodzieje i żebracy pośród informatyków na zleceniach?!
Gdzie grupa 500... aha, piją.
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 916 / 171 / 0
Gdzie pracują ćpuny na pełen etat? Na ulicach berlina czy w Paryżu. Sam widziałem, opiowraki w polsce są mądrzejsze niż alkoholicy i jeśli nie mają gdzieś możliwości przespać u rodziców to jadą do bogatszych krajów. U nas nie ma opiumistów na ulicach rzez ogromną niechęć do narkotyków. Zaraz ich przekopią pobiją i wrzucają do wisły bez spisywania legitymowania i zasad fair play. Kto dresiki i patologia? Nie ochrona prywatna albo policja. Wiem bo sam widziałem. Jeśli chcesz ćpać na ulicy to nie w polsce, nie w warszawie. Tu można tylko pić. Zresztą ludzie z ulicy nie napiszą na tutaj, nawet jeśli siedzą i grzeją w nocnej kafejce komputerowej to nie pochwalą się zawodem.

Sam programowałem i konserwowałem telebimy, te duże ekrany z reklamą.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 233 / 2 / 0
Służba zdrowia. Uwielbiam swoją pracę %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.