uprawa w warunkach domowych przy użyciu sztucznego oświetlenia
ODPOWIEDZ
  • 41 / / 0
Witam chciał bym sie dowiedziec gdzie wy trzymacie swoje boxiki z maleństwami (w domu, piewnicy, garażu itp.) bo tak jestem napalony na indoora a nie mam zabardzo gdzie go posadzic moze ktos podsunie mi ciekawy pomysł gdzie najlepiej i jak to ukryc a najwazniejsze to co zrobic z zapachem.
Uwaga! Użytkownik DonJuan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 228 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: zork »
eh w miejscu gdzie najmniej bedzie przeszkadzal innym, najmniej rzucal sie w oczy, to zalezy czy masz DOM jednorodzinny, blok, jaki jest stosunek domownikow do uprawy, wiadomo ze jak mieszkasz w bloku to piwnica hm chyba jednak odpada, strych tez, mozna cos w domu zmontowac, jak jednorodzinny to opcji wiecej, strych, garaz, piwnica
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
dobrym zapachem na neutralizacje sa chyba kadzidełka (tak mi sie wydaje)
poza zapaszkiem natworzą troche dwutlenku wegla co baaardzo nam sie przyda.
potem mozesz starych wkrecac ze ten zapach to jest twoj nowy zapach kadzielka

ja boxa trzymam przy lozku, szczegolnie w nocy, kiedy wytwarza sie najwiecej dwutlenku wegla.
z lekcji fizyki wiem ze co2 jest ciezsze od powietrza i od tlenu wiec utrzymuje przy powierzchni podlogi.

a jesli masz biurko to walnij boxa tam gdzie trzymasz nogi :) ja tak bede robil jak bede szedl do szkoly
  • 41 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DonJuan »
mieszkam w bloku i mam w piewnicy duzo pomieszczenie prawie jak pokoj sasiadow raczej mam nie kumatych a jak bym tam posadzil z 1 roslinke w jakims malym boxie wychodzil by zapach za drzwi? kolo drzwi jest gniastko a zeby tam włozyc jakis bris to moze by cos pomogła? hehe.
Uwaga! Użytkownik DonJuan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Johnus_Pain »
Jak masz kaskę to zainwestuj w jonizator. Jedyne ryzyko, że sąsiedzi się zdziwią skąd takie zajebiste powietrze w dungeonie ;-)...
Uwaga! Użytkownik Johnus_Pain nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ca2na3is »
Ja mam boxa a raczej szafke pod akwa:D Mamuśka czasami sobie zaglądnie i sprawdzi jak tam uprawa idzie:) ale staruszek nic nie wie i tak ma pozostac bo jest jebniety;]
Cannabis niczym akumulatorek. Zawsze i wszędzie FOREVER!
  • 243 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CANY »
Pod biurkiem to nawet niezły pomysł, jedyny minus to mała wysokość do 70 cm, sam rozmyślam taką ewentualność, a wy co uważacie o boxie pod biurkiem??
  • 225 / 8 / 0
Hehehehehe...
"Ławka, chłopaki z bloków.."

W piwnicy? W pralni?
Nie trzymajcie tam swoich box'ów przypadkiem- lepiej przekonać rodziców do uprawy i po sprawie.
Czyż to nie proste?
Uwaga! Użytkownik Sweet Bulldog nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
sweet bulldog pisze:
lepiej przekonać rodziców do uprawy i po sprawie.

Czyż to nie proste?
Nie, jak sie ma jebnieta matke ktora pracuje w hmm.. sądzie:)
  • 225 / 8 / 0
Pan_Jah_from_Brazylija pisze:
sweet bulldog pisze:
lepiej przekonać rodziców do uprawy i po sprawie.

Czyż to nie proste?
Nie, jak sie ma jebnieta matke ktora pracuje w hmm.. sądzie]

Wiesz..
Już nie mam takich problemów. Jestem nieco starszy, a moja mama wie, że palę i uprawiam.
Dawno, dawno temu rozmawiałem z nią godzinami, aby zrozumiała o co mi chodzi. Przedstawiałem wiele argumentów, aż w końcu się udało. Wg. mnie to kwestia podejścia do sprawy.

Przecież nie chcesz aby mama uważała Cie za narkomana, a problem narkotykowy zaczyna sie dopiero wtedy gdy nie mozesz z nikim o tym porozmawiac- np. z mamą.

To już twoja opcja- paliłem nie mówiłem, zacząłem uprawiać i wyśpiewałem wszystko.
Uwaga! Użytkownik Sweet Bulldog nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".