Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Na sobie wyczułem że 2 ml fajnie,kopie, jest euforia bez przysypiania. Dolewka po 30min kolejne 2ml i idę nyny. Nie mam wymiotów ani nic.
Polałem swojej kobiecie waży prawie 100kg 2 ml i nic. To po 3h kolejne podanie 3 ml i nie było tego (fajnego) działania. Jedyne co się wydarzyło to duszności i wymioty. Czy jest szansa że na nią to nie działa? A może zwiększyć jeszcze dawkę żeby (przeskoczyć) ten moment niepożądanych objawów?
  • 1 / / 0
Hej , wczoraj pierwszy raz spróbowałem , ale.nie wiem co to jest , poprostu wpadnij mi w ręce jako fajne krople do seksu , gość który mi to dał mówił że maks 1,1 na pierwszy raz i uważać myć szklankę nawet po wypiciu żeby nie wziasc przypadkowo wiecej. Przestraszony ale miałem chęć spróbowania wziolem jakieś 0,9 i nic ... Mówił żebym wziol jeszcze dolewkę po godzinie ale byłem zniesmaczony bo spodziewałem się fajerwerków , czy to możliwe że substancja jest ok a ja nic nie poczułem ?Co w takim wypadku robić ? Ważę 105 kg wypiłem to z połową szklanki wody mineralnej, jak teraz podejść do tematu i testować to bezpiecznie bo nie mam doświadczenia
  • 7 / / 0
Jakie dawkowanie na pierwszy raz na $ex ? I ile potem na dolewke i po jakim czasie ? I ile mozna robic takich dolewek ? 😎
  • 5774 / 1182 / 43
1,5 ml na początek.
W tej dziedzinie jestem ekspertem.
Notabene ja poniżej 3ml nie leje nawet...
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 151 / 23 / 0
Za mało, ja tam nie jestem ekspertem ale miałem dobrego giebla to jak polalem 1,5ml to nic nie poczułem, ale no może London ma rację bo ja to ważę 100kg z hakiem lekkim także może jak ktoś mniejszy jest to go takie 1,5ml usatysfakcjonuje. Mnie dopiero tak 2ml porobiło, później leciało tak 2,2ml i to było git dla mnie tylko doszło 3cmc i lałem po 3ml średnio. Jak polalem 4ml ze sniffem 300-350mg 3cmc to była moja jedna z najlepszych faz. Dobrze że na łóżku leżałem bo się nie mogłem podnieść %-D o wstaniu to mowy nie było ale jeśli chodzi o euforię to wyobrażam sobie że tylko mefedron+ taki Goebel to przebija %-D
Uwaga! Użytkownik AngelSentinel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.