Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Na sobie wyczułem że 2 ml fajnie,kopie, jest euforia bez przysypiania. Dolewka po 30min kolejne 2ml i idę nyny. Nie mam wymiotów ani nic.
Polałem swojej kobiecie waży prawie 100kg 2 ml i nic. To po 3h kolejne podanie 3 ml i nie było tego (fajnego) działania. Jedyne co się wydarzyło to duszności i wymioty. Czy jest szansa że na nią to nie działa? A może zwiększyć jeszcze dawkę żeby (przeskoczyć) ten moment niepożądanych objawów?
  • 1 / / 0
Hej , wczoraj pierwszy raz spróbowałem , ale.nie wiem co to jest , poprostu wpadnij mi w ręce jako fajne krople do seksu , gość który mi to dał mówił że maks 1,1 na pierwszy raz i uważać myć szklankę nawet po wypiciu żeby nie wziasc przypadkowo wiecej. Przestraszony ale miałem chęć spróbowania wziolem jakieś 0,9 i nic ... Mówił żebym wziol jeszcze dolewkę po godzinie ale byłem zniesmaczony bo spodziewałem się fajerwerków , czy to możliwe że substancja jest ok a ja nic nie poczułem ?Co w takim wypadku robić ? Ważę 105 kg wypiłem to z połową szklanki wody mineralnej, jak teraz podejść do tematu i testować to bezpiecznie bo nie mam doświadczenia
  • 7 / / 0
Jakie dawkowanie na pierwszy raz na $ex ? I ile potem na dolewke i po jakim czasie ? I ile mozna robic takich dolewek ? 😎
  • 5774 / 1181 / 43
1,5 ml na początek.
W tej dziedzinie jestem ekspertem.
Notabene ja poniżej 3ml nie leje nawet...
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 151 / 23 / 0
Za mało, ja tam nie jestem ekspertem ale miałem dobrego giebla to jak polalem 1,5ml to nic nie poczułem, ale no może London ma rację bo ja to ważę 100kg z hakiem lekkim także może jak ktoś mniejszy jest to go takie 1,5ml usatysfakcjonuje. Mnie dopiero tak 2ml porobiło, później leciało tak 2,2ml i to było git dla mnie tylko doszło 3cmc i lałem po 3ml średnio. Jak polalem 4ml ze sniffem 300-350mg 3cmc to była moja jedna z najlepszych faz. Dobrze że na łóżku leżałem bo się nie mogłem podnieść %-D o wstaniu to mowy nie było ale jeśli chodzi o euforię to wyobrażam sobie że tylko mefedron+ taki Goebel to przebija %-D
Przedstawienie musi trwać.
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.