Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Jak to rozdrabniać?
Osobiście wypiłem 500ml tego pod rząd i przyznam że dziwna skóra mi się po tym zrobiła – jak gdyby grubsza. Podejrzewam, że ta molekularna celuloza się zdeponowała w naczyniach kapilarnych naskórka. Kilka miesięcy trwało później złuszczanie naskórka, w tym momencie jest już ok.
Tak więc przy żelu polecam robić znacznie dłuższe przerwy, żeby tej celulozy się tam za dużo nie znalazło.
Plus względem czystego GBL w płynie jest taki, że znacznie jest lżejszy dla przewodu pokarmowego. Po tych pół litra ani nawet jednej dziesiątej podrażnienia nie uświadczyłem.
Wielu ludzi o to pyta.
pozdro:)
A to znaczy że dobry.
ja piłem G w formie żelu od pewnego użytkownika z tego forum gdzieś na przełomie 2019/2020, robił naprawdę konkretną robotę ale był pewnie jeszcze czymś zanieczyszczony bo ewidentnie bylo czuć jak siada na bebechy ... a może to sama celuloza działała w taki sposób ?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.