Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Dopamine rebound to tak naprawdę shitload blokowanej dopaminy szybko konwertowanej do masowych ilości adrenaliny oraz nadmiar acetylocholiny.
i to był błąd, jak wstałem ledwo się mogłem na nogach utrzymać, w pierwszej chwili pomyślałem wow ! ale jazda
i zastanawiałem się jakiej też interakcji zawdzięczam taką kosmiczną banię, w życiu czegoś takiego nie miałem,
prawie jak narkoza, no ale jak mnie za 15 minut złapały niekończące się żygi wszysko było jasne: przedawkowałem,
stąd moja rada i ostrzeżenie dla początkujących ZAWSZE DOKŁADNIE ODMIERZAJCIE DAWKI, nigdy na oko, jak też
nie dolewać kilkanaście minut po pierwszej dawce bo łatwo się przejechać, ja miałem wrażenie że otarłem się o śmierć ufff
Gdyby nie to walace serce. Bez benzo nie odstawiac po czterech tygodniach nakurfiania.
Teraz juz dzien drugi, czuje sie okej juz. Serce dopiero kolo poludnia bylo spokojniejsze, a teraz juz jest nawet do zaufania (tzn nie boje sie wstac do kibla) Po poludniu nawet sobie rozkminilem "a naprawie tv to poogladam co tam sie dzieje" - troche chorych wkretek z prezydentem, ale sobie poradzilem i Top Gear obejrzalem. I tak nawet gieblowa radosc byla!
Wspomne jeszcze o najgorszym - brak gabapentyny. Jezu Smarja! Milion lodowatych igielek kluje moje stopki i palce :( Witaminy b mowicie na to? Montuje je, ale... w pozywieniu gdzie ich szukac?
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
niech żyje duckduckgo a nie że ktoś komuś powiedział że 10 ml to śmiertelna dawka haha
Nie mam z nim problemów, jedynie jak walę przez cały dzień, to mam problem ze snem i syf w głowie.
Jeden, dwa dni i wszystko przechodzi.
Za to zacząłem mieć straszne problemy z pamięcią.
Mix GBL + mj jest świetny na imprezy (czuję się jak łowca na parkiecie, non stop banan na pysku i podniesione libido przyciąga dziewczęta), ale ogłupia.
Nie walę już w ciągach, chyba że nie mam wyboru (siedzę na 2-dniowym afterze, wszyscy napierdalają białe/mefa, to ja grzecznie przepije z 30-50ml GBL i też spokój - mniejsze zło?)
Wasze doświadczenia, wypowiedzi, wpierdolenie się w tą substancję jest dla mnie czystą abstrakcją - współczuje wam, ale nie jestem w stanie pojąć jak mogło do tego dojść.
Moja piękna litrowa butelka stoi od stycznia, co prawda jest już w niej resztka płynu, ale grzecznie czeka na swoją porę - piątkowy/sobotni/niedzielny wieczór, w którym przelewam jej zawartość do słoiczka, wraz z którym biorę apteczną pukawkę i chowam cały zestaw do kieszeni aby spotkać się ze znajomymi w klubie albo na jakiejś domówce, polać im nitro i poczęstować buszkiem. Razem się pośmiać, pobajerować dupy a następnego dnia rano wstać i zapomnieć o tym aż do następnego weekendu.
Napierdalanie czegokolwiek w ciągach przynosi skutki uboczne. To narkotyk jak żaden inny. Korzystajcie z rozsądkiem, a jeśli nie umiecie - nie korzystajcie w ogóle.
wpierdolenie się w tą substancję jest dla mnie czystą abstrakcją - współczuje wam, ale nie jestem w stanie pojąć jak mogło do tego dojść.
no to może spróbuj pojąć to:
substancja x powoduje:
-lekką euforię przy niskich dawkach, lekko podniesioną pewnosc siebie
-przy większych dawkach zaburzenia równowagi, wymiotowanie, utrata pamięci, utrata kontroli nad zachowaniem, agresja, utrata przytomności
-spożywana w nadmiarze powoduje śmiertelnie niebezpieczne uzależnienie
-setki milionów ludzi przez większość istnienia cywilizacji się od niej uzależniało
-zapewne również miliony przez nią umarło, zabiło innych ludzi, rozbiła rodziny itp itd, kazdy to wie, te dane sa znane przed zaczeciem picia dla milionow alkoholików a jednak to właśnie ci ludzie stają się alkoholikami
I TERAZ finał:
Wyobraz sobie substancje, ktora ma same pozytywne efekty alkoholu x 5 i prawie zero negatywnych ( nie liczac brania w ciagach ) i to ze jest ona dostepna za bezcen w kazdym momencie twojego czasu, nie da sie jej wykryc i prawie nic po tobie nei widac. I co tak trudno to pojąć ?
Gdyby zamienic cale zapasy alkoholu w sklepach na GBL i sprzedawac to jak alko, GWARANTUJE ci, że po jakichś trzech miesiacach żyłbyś w kraju, w którym normalne jest że widzisz dziesiątki ludzi tracących przytomność na chodnikach w mieście, przeplnione kliniki odwykowe, tysiace ludzi pozwalnianyhcz pracy przez objawy odstawienne, kilkusetny wzrost procentowy sprzedawanych benzosow na objawy odstawienne, ogolny rozpierdol spoleczenstwa, zjednoczenie wszyskich rzadow swiata w walce z "najgorsza plaga znana ludzkosci: itp itd.
My jako uzytkownicy wielu narkotykow i tak jestesmy wielokrotnie bardziej uswiadomieni na temat negatywow GBL, a i tak sie wpierdalamy. Co by bylo gdyby dostep do tego miały tysiace ludzi z patologicznych rodzin, tysiace ludzie, którzy nawet nei mysla o skutkach ubocznych bo sa ignorantami i tysiace ktorzy nei sa uswiadomieni, tysiace dzieciakow i CHOCIAZBY setki tysiecy wjebanych w alko. Mowie ci, sodoma i gomora to bylby pikus przy tym.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/cannababcia.png)
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/aptekadyzurna.jpg)
Rewolucja w receptach na opioidy przyniosła skutek? Przepisy miały uderzyć w receptomaty
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/narkotyki-i-euro.jpg)
Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą
Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/271-216683_g.jpg)
18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów
Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/mystery-fungus-bp-corinne-hazel-1100x734.jpg)
Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU
Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.