Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
My zawsze wracamy.
ketamina tez redukuje skreta po opio i innych, wiec jest tutaj duzy potencjal nie chce mi sie tu badan naukowych wklejac,nie to forum.
Tak czy inaczej wiem ze K jest dosc rzadkie w polsce ale acodin w aptece kazdy sobie moze jebnac.
Na przyklad po dwutygodniowym ciagu zejscie przy pomocy k jest nawet zabawne (zejscie,nie polewanie do K bo to sie moze zle skonczyc!).
Kto tego nie sprobuje nie zrozumie, to jest wyjscie z tego calego gownianego "gababkurwidolka" ktorym dla mnie sa wszystkie pregabaliny,benzodiazepiny,GBL,etc.(ktore tez sa oczywiscie potrzebne w ciezszych przypadkach).
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
W mojej apteczce jest: kwetiapina-full
Pregabalina-full
0,5 mg alpry x1szt.
Clon 2mg x1 szt.
Zaleplon 10x20szt
Ktoś kompetentny widzi tutaj jakieś wyjście.
Ps. ćwiczę nadal, jem w porządku.
Przeniesiono. | STR88
Przeniesiono. | STR88
ja bym sobie zjadł teraz 1mg klona i 150mg pregi, na noc zaleplon
jutro rano te 0,5mg alpry i 150mg pregi, po południu znowu 1mg klona i pregę, na noc zaleplon
3 dnia 2x150mg pregi
na tym koniec, krótki ciąg, nawet CT tego za bardzo nie odczujesz, a z takim zapasem nie masz się czego obawiać ;)
Przeniesiono. | STR88
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Według rządu USA Walgreens wydawał opioidy bez uzasadnienia medycznego
Departament Sprawiedliwości USA wytoczył proces przeciwko sieci aptek Walgreens, oskarżając ją o realizację milionów recept na kontrolowane substancje, w tym opioidy, bez odpowiedniego uzasadnienia medycznego. Zarzuty obejmują wydawanie recept z „czerwonymi flagami”, które wskazywały na ich potencjalną nielegalność.
Francja: Minister: narkotyki są przyczyną 20 proc. wypadków śmiertelnych na drogach
Minister transportu Francji Philippe Tabarot powiedział w piątek, że narkotyki są przyczyną 20 proc. wypadków śmiertelnych na drogach w tym kraju. Dzień wcześniej w wypadku autobusu szkolnego zginęła 15-latka, a wstępne badanie kierowcy na obecność narkotyków dało wynik dodatni.
Używanie marihuany może wiązać się ze zmianami epigenetycznymi
Naukowcy podjęli się próby zbadania związku między zmianami epigenetycznymi u dorosłych osób, którzy palili lub palą marihuanę.