Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
A tak na serio to zrób rozcierke albo maczanke
"Rutyna to rzecz zgubna "
Teraz jako użytkownik sportowy tramadolu i majki, myślę, że taka sama ilość jak wtedy by mnie najpewniej zabiła. Z perspektywy czasu ciąg na U-47 i fentach był głupotą (nieplanowany oczywiście, bo miało być tylko na sportowo, a obudziłem się po kilku tygodniach, że właściwie nie taki był plan, a odstawić już tak łatwo się nie da), bo można się dobrze bawić słabszymi rzeczami i przy dużej sile woli jest szansa to utrzymać w ryzach. Fenty to już inna liga i chyba mają sens jedynie jako przesiadka z czegoś słabszego kiedy dawki np. hery stają się kosmiczne. Jakby się znalazł taki zawodnik co jest w stanie na tym nie popłynąć, to kłaniam się w pas, bo ja różne rzeczy przerobiłem i uważam, że dobrze nad sobą panuję, ale wiem już, że z tym nie mam najmniejszych szans.
Czy ktoś z Was ma doświadczenia używając Fu-F'a z testami narkotykowymi dostępnymi standardowo w aptece?
Czy branie w pełni syntetycznego opioidu wykaże obecność opiatowych metabolitów?
Podzielcie się proszę jakimiś sensownymi spostrzeżeniami lub doświadczeniem.
Pozdrawiam serdecznie
P.S: FuF-a obecnie właściwie już nie ma; jedynie jego analogi.
Proszę o pomoc
Apropo podania: Jestem fetyszystą igieł od 15 lat i tak się składa, że wjazd fentanylowy jest najpiękniejszym jaki poznałem. Jeżeli chodzi o analogi f. testowałem metody iv, sniff i palenia z żarówki. Ostatnia metoda daje efekt prawie takiego samego kopa jak przy iv. Proponuje dla bezpieczeństwa zaczynać od 500yg.
Gorąco polecam żarówkę.
Zamiast rosy piją młodą krew
Może i ty na te maki wyruszysz
Ale czy wrócić zdołasz też"[/note]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).