Popatrzyłem w trichomy, coraz więcej mlecznych , ok 50% a może i więcej. Bursztynowych jeszcze brak.
Piękna pogoda więc grzech by było dziewczyn nie wypuścić z boxa ;)
Generalnie plan na tę chwile wygląda na taki że jeszcze pojutrze dostaną nawożenie , może ostatnia partia w piątek a w weekend flush i kilka dni już na samej wodzie.
Ścinki spodziewam się za ok 2 tygodnie.
Dwie pierwsze dzisiaj przeszły drugiego flusha ( pierwszy był jakoś w środku zeszłego tygodnia ) Trichomy mleczne, tak z kilka procent już bursztynowych.
i dzisiaj ściąłem im wszystkie wiatraki.Generalnie są już dochodzą i ścięcie planuje najdalej w piątek.
Dwie pozostałe dzisiaj dostały 1,5 l wody z żarciem ( grow/bloom/top 1 / 1 /2 ( ml/litr ) , to już raczej ostatni ( no może przedostatni ) raz gdy dostają papu.Najdalej w weekend zaczynam flushowanie.
Poniżej fotki tych dwóch dziewczyn które idą wczesniej pod siekierę - już po solidnym fryzjerze.
Planujesz zachować, że się tak wyrażę ciągłość produkcji? : )
11 lipca 2020jezus_chytrus pisze: A jak jeszcze te białe pręciki są różowe, to już w ogóle bajka : D
W zasadzie mój debiut ogrodniczy miał miejsce wieeeele lat temu - jeszcze na studiach. Posadziłem na łące 1 nasionko i wyszedł taki karzełek ze wszystkimi pręcikami na różowo. A nie nawoziłem niczym ani nie dbałem o to. Wyszedł z tego może 1 g - ścięty i spalony z kumplem jeszcze tego samego dnia (wysuszył w piekarniku). Paliło się to okropnie, ale działało zaskakująco dobrze.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.